Spil bold for brysterne

Nu kan dit Fodbold Fitness-hold samle ind til Støt Brysterne og vinde en landstræner for en dag.

Brystkræft er den hyppigste kræftform blandt danske kvinder.

Anført af en særdeles driftig sjællandsk Fodbold Fitness-klub inviteres hold fra hele landet med til kamp for brysternes overlevelse i forbindelse med Lyserød Lørdag 2014.

Få din klub eller dit hold med i kampen og deltag i den fælles indsamling til Støt Brysterne 2014 og i konkurrencen om et besøg af en kvindelandstræner og 15 unikke Select Lyserød Lørdag Fodbold Fitness-bolde. 

Bliv en del af indsamlingen
Under hele indsamlingsperioden til og med den 3. oktober 2014 kan du deltage og løbende følge med i, hvor meget hver klub indsamler, samt en status på, hvor højt vi kan nå i fællesskab til støtte for brysterne.

Som fortjeneste til det hold, som formår at indsamle flest penge til det gode formål, er der et sundt, sjovt og udfordrende træningspas i sigte med én af DBU's førende eksperter inden for kvindetræning - en kvindelandstræner.

Selvom fokus for indsamlingen er på brysterne, er bryster ikke en nødvendighed. Mandlige Fodbold Fitness-hold kan naturligvis deltage i konkurrencen på lige vilkår med deres kvindelige Fitness-medspillere og gå efter landstræner-præmien.  

Støt Brysterne 2014 med Fodbold Fitness.

Se status over indsamlingen, og hvilke Fodbold Fitness-hold, som deltager i indsamlingen (søg på 'DBU').

Klub inviterer til lyserød fodboldfest
Du kan blandt andet hente inspiration til din indsamling hos IF Bytoften, som er initiativtager for den samlede indsamling og selv går forrest med et ambitiøst projekt.

IF Bytoften inviterer interesserede Fodbold Fitness-hold til stævne på Lyserød Lørdag den 4. oktober 2014, hvor Gladsaxe Stadion bliver forvandlet til et lyserødt mekka med farvede linjer på banen, masser af fodboldaktiviteter for alle fremmødte, speaker, præmier og fest i stadionloungen om aftenen.

Tilmeldingsgebyr og entréindtægterne går ubeskåret til Støt Brysterne 2014.

Invitation til Lyserød Lørdag-stævnet.

Skal din klub sætte sig på én eller flere af de 32 pladser til stævnet, kan du læse mere om stævnet og se tilmeldingsprocedure her.

Støt Brysterne på Facebook


Log ind