Giv de kvindelige ledere værktøjer til lederrollen

Det er nu sidste chance for at tilmelde dig til DBU og lokalunionernes nye lederuddannelse for nuværende og potentielle kvindelige ledere i fodbolden. Fristen for tilmelding udløber 15. januar 2014.



En ny lederuddannelse skal skabe flere kvindelige ledere som Pia Nygaard (formand i FK Sydsjælland 05) i dansk fodbold.

Du kan nu give kvinderne i din klub et unikt tilbud til at styrke deres lederevner. Men du skal være hurtig. Sidste frist for tilmelding til uddannelsen er 15. januar 2014.

Din klub kan dermed bruge uddannelsen til at styrke lederkompetencen hos de nuværende ledere eller som en mulighed for at klæde potentielle ledere på til en tillidspost.

DBU og lokalunionernes lederuddannese for kvinder er en praktisk, værktøjsbaseret uddannelse, hvor deltagerne vil blive klædt på til at håndtere udfordringer og gribe de muligheder, der opstår i en fodboldklub.

Værktøjer til lederrollen
Uddannelsen indeholder fire moduler, hvor deltagerne vil få praktiske værktøjer til lederrollen gennem de tre hovedtemaer: Personlig udvikling, konfliktløsning og kommunikation/præsentation.

Brugen af værktøjerne vil blive trænet på uddannelsen i samspil med oplægsholdere og de øvrige deltagere.

Det kunne for eksempel være værktøjer til:

- At styre forældremøder med klubbens børne- og ungdomsspillere.
- At løse konflikter mellem trænere og forældre.  
- At tale i forsamlinger og overbringe et budskab på en overbevisende måde. 

Som en del af uddannelsen vil du også få lagt en personlig profil, som kan lære dig noget om dine præferencer indenfor kommunikation, lederskab og samarbejde. Med andre ord vil uddannelsen give dig et øget kendskabet til dig selv, som leder.

Læs hele programmet for uddannelsen

Som en sidegevinst vil du få et netværk af andre kvindelige ledere, hvor du kan finde inspiration og søge råd og vejledning.

Pris og tilmelding
Uddannelsen koster 1000 kroner per modul og modulerne betales enkeltvis. Typisk vil du i din forenings kommune kunne søge om refusion for udgifterne til uddannelsen.

Klik her for at tilmelde dig lederuddannelsen for kvinder 2014

Inkluderet i prisen er deltagelse i Vision 2020 Kvindekonference samt forplejning og overnatning på dobbeltværelse i forbindelse med første modul 25./26. januar 2014.

Som deltager vil du blive tilknyttet en gruppe i din del af landet. Der vil blive oprettet to grupper i Jylland, en på Fyn og en på Sjælland. Der er kun plads til 100 deltagere i alt, så det kan godt betale sig at være hurtig.

De første to moduler er fælles i Nyborg mens der er lokale afviklingssteder for de øvrige to moduler i Tilst, Vejen, Odense eller Brøndby.

Afprøvet og evalueret forløb
Lederuddannelsen for kvinder har været afprøvet og evalueret gennem to tidligere forløb på Sjælland i et samarbejde mellem lokalunionerne DBU København og DBU Sjælland.

DBU og lokalunionernes lederuddannelse for kvinder er et led i DBU's udviklingsstrategi Vision 2020, der skal styrke både bredden og eliten i dansk pige- og kvindefodbold.   

Sidste frist for tilmelding er 15. januar 2014.

Læs mere

Ny lederuddannelse for kvinder i fodbolden

Lederuddannelse fik flere kvinder i bestyrelsen

Log ind