2100 spillere dyster i Nykøbing Sjælland i weekenden

I weekenden dyster 300 hold eller 2100 spillere til Sommerland Sjælland Drenge Cup. Det bliver en fodboldfest af de helt store, når først der spilles stævne på Nykøbing IF's baner og bagefter fri leg i forlystelsesparken Sommerland Sjælland.

Sommerland Sjælland Drenge Cup løber henover to dage, lørdag den 14. juni og søndag den 15. juni. Der spilles 3-, 5- og 7-mands kampe på Nykøbings IF’s baner for årgangene U5, U6, U7, U8, U9, U10, U11 og U12. Stævnet er udformet så rammerne er netop er tilpasset disse aldersgrupper. Stævnet afvikles om formiddagen på ”Kongeengen” i Nykøbing Sjælland, Egebjergvej 46, 4500 Nykøbing Sjælland.

Efter stævnet tager spillerne sammen med deres holdkammerater, forældre, søskende, bedsteforældre og venner til Sommerland Sjælland og hygger sig sammen. 

Forside_medaljesteavne_2013

Medaljer til alle

Alle er vindere i Sommerland Sjælland Drenge Cup og derfor får alle en flot medalje som minde på en god dag i samvær med kammeraterne og fodbolden. Medaljerne overrækkes i Sommerland Sjælland i tidsrummet 11.30-14.00

Ledsagerbilletter til reduceret pris
Mange spillere vil gerne have familien og vennerne med i Sommerland Sjælland, så derfor tilbyder vi derfor ledsagerbilletter til en stærkt reduceret pris. Ledsagerbilletter kan kun købes på spillepladsen (Nykøbing IF's baner) og kun med betaling med dankort - dvs. der tages ikke imod kontanter. Ledsagerbilletterne koster 100,- denne dag (normalprisen er 210,-)  

Sommerland Sjælland, Nykøbing IF og DBU Sjælland glæder sig til en festlig fodbold weekend ;0)

Tekst: Rie Døllner

Log ind