Jyske 3-bold kom forbi Gundsølille

Knap 1000 små fodboldspillere slog forleden vejen forbi Gundsølille SGIF ved Roskilde, da klubben var vært for forårets sidste Jyske 3-bold storstævne.



Når stævnet er i gang spiller op til 26 hold ad gangen på de 13 baner. 



På en dejlig og solbeskinnet Kr. Himmelfartsdag valfartede knap 1000 små fodbolddrenge og piger til Gundsølille SGIF's baner. Det gav masser af liv i den lille klub nord for Roskilde, der er en sammenslutning af de to lokale idrætsforeninger Ågerup Boldklub og Gundsølille.

I alt 236 hold var tilmeldt storstævnet og da dagens begivenheder blev fløjtet i gang blev spillepladsen hurtigt fyldt med improviserede jubelscener og begejstrede børnestemmer. Op til 26 hold var i spil på samme tid på de 13 baner, så det var lidt af et syn for de mange tilskuere. 



Et hold bruger pausen på at 'tanke op' med frugt i 'Slapperen'. 

Der blev naturligvis også taget hånd om de mange medrejsende forældre og andre familiemedlemmer, der kunne tage en pause på siddepladserne i 'Slapperen' (billedet over teksten) eller få en tiltrænkt kop kaffe fra den omvandrende 'Kaffesnabel'.  



Spillerne får klistret 'Superstar tatoveringer' på armen. 

Undervejs var det også populært at få klistret en 'Superstar tatovering' på armen fra de orangeklædte frivillige fra Jyske Bank. Jyske 3-bold er et koncept udviklet og drevet af Jyske Bank og de danske lokalunioner i samarbejde med værtsklubberne for det enkelte storstævne. 

Efter kampene var det tid til at fejre dagens små stjerner. For til Jyske 3-bold er alle vindere og derfor får alle naturligvis medaljer.  



Til sidst var der medaljer til alle. 

Tak til værtsklubben Gundsølille SGIF og deres mange frivillige kræfter for et meget vellykket Jyske 3-bold storstævne.

Tekst: Peter Vest Hansen, Foto: Bettina Pauck Hansen

Log ind