Sol og glade fodboldbørn til Sommerland Sjælland Drenge Cup

Mere end 2000 små fodboldspillere nød fodbolden og sommervejret, da Sommerland Sjælland Drenge Cup 2014 løb af stablen 14. og 15. juni i Nykøbing Sjælland.



Kongeengen i Nykøbing Sjælland summede af liv i weekenden 14. og 15. juni. Allerede udenfor det naturskønne stadion omkrandset af træner kunne man mærke den særlige energi, der opstår, når man samler over 1000 børnespillere på ét sted. 

Spillerne var kommet fra nær og fjern for at deltage i årets udgave af Sommerland Sjælland Drenge Cup. Og vejret viste sig heldigvis fra sin allerbedste side med sol og næsten ingen skyer begge dage. 

Til lejligheden var Kongeengen blevet delt op i 3-, 5- og 7-mandsbaner alt efter spillernes alder. Overalt mellem banerne havde forældre, bedsteforældre og søskende slået sin ned med picnickurve og klap-ud stole for at se deres små boldspillere folde sig ud. 



I alt havde godt 2100 spillere og 300 hold meldt deres ankomst til Sommerland Sjælland Drenge Cup. Som bekendt spilles der i øjeblikket VM i Brasilien og børnene på Kongeegnen stod bestemt ikke tilbage for idolerne, når en scoring skulle fejres. 

Værtsklubben Nykøbing IF havde igen i år sørget for udendørsgrill og anden servering til stævnet. Efter fodboldstævnet var slut gik turen til Sommerland Sjælland, hvor der var medaljer til alle spillerne.

Igen i år så vi også mange piger, der gerne må spille med på drengenes hold i børnerækkerne. På scenen ved medaljeoverrækkelsen gav holdene prøver på klassiske kampråb og mere alternative kampråb. Du kan finde et par af dem på Ung i Sjællandsk Fodbold.

 

Efter medaljeoverrækkelsen var vel overstået blev de sidste depoter opbrugt i Sommerland Sjællands mange forlystelser, hvor særligt det store vandland var populært hos fodboldfolket. 

Du kan finde billeder fra Sommerland Sjælland Drenge Cup på vores Facebook-side Ung i Sjællandsk Fodbold

Tekst og billeder: Peter Vest Hansen

Log ind