1300 fodboldpiger invaderer BonBon-Land på søndag

Søndag den 1. juni afholder DBU Sjælland, forlystelsesparken BonBon-land og Næstved IF ’BonBon-land Pige Cup’. I alt deltager 155 fodboldhold, hvilket er over 1300 piger i alderen fra 7 til 18 år.

Pigespillere_i_blaat_pigeCup

Fest fra morgen til aften
De mange pigespillere vil møde ind på Næstved IF’s baner søndag morgen, hvor de vil spille stævne, 3-, 5- og 7-mands kampe afhængigt af aldersgruppe. Bagefter vil turen gå til BonBon-land. Den energi pigerne ikke har fået brændt af på fodboldbanen, kan de få ’løbet’ af sig i parken.

- Pigefodbolden har i dag en størrelse og tilgang som ikke er til at kimse af, det er derfor vigtigt, at vi understøtter klubbernes indsats ved tiltag som BonBon-Land Pige Cup og andre events, i håb om at fastholde de mange piger.  Vi håber at fodboldpigerne, ligesom de forrige år, får en fodboldfest af de helt store på søndag, fortæller en forventningsfuld formand for DBU Sjælland, Ole Jacobsen.

Adgangsbilletter til mor, far, søskende og venner
De deltagende i BonBon-Land Pige Cup er velkomne til at invitere mor, far, søskende og venner med i BonBon-Land. Der vil i dagens anledning være en reduceret pris på ledsagerbilletter til BonBon-Land. Ledsagerbilletter, i form af en voucher som indløses i BonBon-Land, kan fås på spillestedet om formiddagen.

Af Rie Døllner


Log ind