8-mands vinterstævner for senior og ældre på kunstgræs (1)

DBU Sjælland tilbyder som noget nyt tre vinterstævner for 8-mands herre- og kvindesenior, Old Boys og Veteran på kunstgræs. Det er gratis at deltage, så du skal være hurtig hvis dit hold skal med.




DBU Sjælland tilbyder i år tre 8-mands vinterstævner for Herresenior, Kvindesenior, Old Boys og Veteraner på kunstgræs. Deltagerholdene er garanteret tre kampe á 30 minutter (kampen har kun én halvleg) og stævnet vil være overstået på to timer. 

Med konceptet forsøger DBU Sjælland at tilpasse turneringsudbudet til behovet og livsstilen hos senior og ældre spillere i 8-mandsturneringen. Her kan vi registrere, at mange hold har et ønske om at spille fodboldkampe i vinterperioden, men ikke nødvendigvis i hver weekend.

Ideen til stævnerne kommer fra DBU Sjællands seniorudvalg, hvor formand Ebbe Rasmussen sætter følgende ord på tankerne bag vinterstævnerne.  
 
- Der var engang, hvor fodbold bedst lod sig afvikle i tiden fra april til oktober. Men de mange nye kunstbaner har i de seneste år ændret væsentligt ved den antagelse samtidig med at verdens bedste motionsform - fodbold - lægges op til at være en helårlig sport. DBU Sjælland vil helt klart følge denne trend og vores opfattelse er, at mange 8-mandshold hos senior og ældre træner året rundt for at få motion og fordi de er en del af et socialt netværk. Men vi kan registrere, at en del af disse hold ikke deltager i indefodbold eller Vinterbold. Derfor vil vi gerne prøve noget nyt og anderledes og give dem et stævnetilbud, hvor de kan spille et par kampe og få en god og hyggelig dag ud af det, siger Ebbe Rasmussen.

Tre stævner
Stævnerne vil blive afviklet i tidsrummet fra 10.00 - 18.00, men den enkelte årgang spiller sine kampe indenfor et tidsrum på to timer. Alle kampe vil få påsat en uddannet dommer af DBU Sjælland. Her kan du se en oversigt over efterårets vinterstæver: 

Vinterstævner efterår 2014
Dato  Spillested Rækker Tilmeldingsfrist Bemærkninger 
2. november 2014
Kl. 10.00 - 18.00 
Helsinge Stadion
Idrætsvej 21
3200 Helsinge 
Vært: Helsinge Fodbold
Herresenior
Kvindesenior
Old Boys 
Veteran
19. oktober 2014 Max. 4 hold per årgang
16. november 2014
Kl. 10.00 - 18.00
Ved Strøbyhallen
Lendrumvej 3
4671 Strøby
Vært: AIK 65 Strøby 
Herresenior
Kvindesenior
Old Boys 
Veteran
19. oktober 2014
Max. 4 hold per årgang
22. november 2014
Kl. 10.00 - 18.00
Gladsaxe Stadion
Gladsaxevej 200
2860 Søborg
Vært: IF Bytoften Gladsaxe 
Herresenior
Kvindesenior
Old Boys 
Veteran
19. oktober 2014
Max. 4 hold per årgang

Tilmelding
Vinterstævnerne bliver afviklet med støtte fra DBU og det er gratis at tilmelde sig og deltage i stævnerne. Dog koster det 500,- kroner, hvis man udebliver fra et stævne. Da der er tale om et pilotprojekt vil der i første omgang kun være plads til fire hold per årgang til hvert stævne.

Pladserne tildeles efter først-til-mølle princippet og de enkelte rækker vil løbende blive lukket ned. Det gælder derfor om at være hurtig, hvis man vil være med. Rækkerne bliver senest lukket ned 19. oktober 2014. Tilmelding sker som altid via klubbens adgang til KlubOffice.  

Af Peter Vest Hansen, Foto: Fodboldbilleder.dk 

Log ind