Tilmeldingsfrist til 3- og 5-mandsstævner 19./20. september

Mandag 31. august er der tilmeldingsfrist til 3- og 5-mandsstævnerne 19. og 20. september, som primært er for U5 til U10 hold.

Det er derfor nu du skal til tasterne, hvis dit hold skal deltage i 3- og 5-mandsstævnerne 19. og 20. september. Men før du tilmelder dit hold, så anbefaler vi, at du vurderer holdets niveau meget nøje. 

Niveau - 5-mands:
Det er vigtigt, at I tilmelder jeres hold på det korrekte niveau, så det kan blive nogle gode og sjove kampe for alle. I bør være særligt opmærksomme på ikke at tilmelde holdet til et for lavt niveau, da det er med til at give spillerne en dårlig oplevelse og det kan skævvride de følgende stævner.

Vi kan konstatere, at hold, der har lidt store nederlag ved et stævne efterfølgende tilmelder sig et lavere niveau i forsøget på at blive matchet korrekt. Derfor kan tilmelding til et for lavt niveau være med til at starte en negativ kædereaktion gennem rækkerne. Da der er individuel tilmeldingsfrist til stævnerne kan man løbende rykke holdet op- eller ned i niveau, hvis det skulle vise sig, at holdet ikke er tilmeldt et korrekt niveau.  

Niveau 3-mands:
Der er ikke niveauinddeling, så det er vigtigt, at der stilles lige hold.

Formen er den samme som i foråret med stævnedage både lørdag og søndag. Det er også vigtigt at bemærke, at selvom 3-mands nu kaldes Jyske 3-bold stævner, så er det ikke det samme som Jyske 3-bold storstævnerne.

Fire kampe per stævne

Ellers er formen velkendt fra efteråret, hvor holdene bliver en del af en pulje af 5 hold, der mødes og spiller 4 kampe mod hinanden.

Som udgangspunkt spilles alle stævner den pågældende dag med puljestart kl. 10.00, men senere starttidspunkter kan forekomme. Herefter vil værtsklubbens stævneleder fortælle, hvordan stævnet afvikles alt efter antal baner til rådighed og fremmødte hold.


Stævnedatoer i efteråret 2015
Stævnedatoer 3-mands
Jyske 3-bold stævne 
5-mands  Timeldingsvindue
Uge 38      
Lørdag den 19. september  U7
(U8, U9 og U10)*
U8 og U9  29.maj - 31.august
Søndag den 20.september   U5 og U6  U10
(U11, U12 og U13)*
 29.maj - 31.august
Uge 40      
Lørdag den 3. oktober  U7
(U8, U9 og U10)*
U8 og U9  29.maj - 14.september
Søndag den 4.oktober  U5 og U6  U10
(U11, U12 og U13)*
 29.maj - 14.september

*Bemærk at årgange i parentes er den sekundære spilleform.

Priser og bødetakster
I foråret er følgende priser gældende:

Tilmelding af 3-mands pr. hold: 65 kroner (165 ved medaljestævner)
Tilmelding af 5-mands pr. hold: 75 kroner (175 ved medaljestævner) 

Afbud til 3- eller 5-mands pr. hold: 250 kroner.
Udeblivelse uden afbud til 3- eller 5-mands pr. hold: 500 kroner

Ved en udeblivelse vil halvdelen af bøden blive udbetalt til værtsklubben såfremt denne bliver indberettet til DBU Sjælland.

Holdtilmelding og eventuelle gebyrer vil blive faktureret klubben. Det er vigtigt at melde fra i god tid, hvis dit hold bliver forhindret. Både af hensyn til stævnets øvrige hold og af hensyn til jeres klubkasse.

Alle priser og gebyrer for eventstævner findes via dette link: DBU Sjællands Økonomiregulativ

Tekst og foto: Peter Vest Hansen

Log ind