50 klubber mangler at indberette medlemstal

Klubberne vil i de kommende dage modtage en påmindelse om at indberette medlemstallene til Danmarks Idræts-Forbund senest 9. februar.

Husk at indberette medlemstal til DIF

DBU Sjælland sender i disse dage første påmindelse til de klubber, som endnu ikke har indberettet medlemstal til Danmarks Idræts-Forbund. I alt 50 fodboldklubber mangler at indsende oplysninger. Den nye frist hedder mandag den 9. februar.

Sidste frist for rettidig indsendelse af medlemstal til Danmarks Idræts-Forbund var 31. januar og er nu overskredet.

307 Sjællandske fodboldklubber har afleveret oplysninger – eller rekvireret nyt oplysningsskema – inden for tidsfristen, hvilket – ligesom i fjor - er en stor fremgang i forhold til tidligere år.

DBU Sjælland sender derfor i disse dage første påmindelse til de 50 klubber, som endnu ikke har indberettet tallene. Den ny afleveringsfrist hedder mandag den 9. februar, og klubber som indberetter inden for denne frist, slipper for gebyr.

Hvis skema og adgangskode til elektronisk indberetning, af en eller anden grund er bortkommet kan klubben skrive til info@medlemstal.dk eller kontakte Bettina Pauck Hansen på tlf. 4634 0737 eller mail beha@dbusjaelland.dk.

Se her om din klub mangler at indberette medlemstal

Red. Peter Vest Hansen

Log ind