MENU

Lokale ledere og aktiviteter hædret

Vinderen af Årets Fodboldleder 2014 har mere end 30 år år på bagen i sin klub. Se her hvem der løb med den æresfulde frivilligpris – og oplev projektet bag vinderen af ´Årets Fodboldaktivitet´.

Årets breddepriser emmer af blå-gule toner. Fredag blev Brøndbyernes IF kåret som Årets Fodboldklub ved Dansk Fodbold Awards. Lørdag var det så Vestegnsklubbens frivillige hænder, der tog i mod hæder.

Årets Fodboldleder

Sten Lerche har haft den blå-gule træningsdragt på i snart 40 år. Han repræsenterer Brøndbyernes IF helt ned til sokkeholderne, og efter at have siddet som både stadionspeaker, kasserer og IT-ansvarlig i den store Vestegnsklub, er Sten den helt rigtige vinder af prisen som ´Årets Fodboldleder 2014´, der blev uddelt til DBU´s repræsentantskabsmøde lørdag i Odense.  

Se de øvrige nominerede til Årets Fodboldleder og motivationen bag. 

Ud over Årets Fodboldleder blev følgende frivillige hædret ved årets repræsentantskabsmøde:
Leo Dannins Rejselegat (2 x 6000 kr.)
Lonny Bengtsson, Vemmelev SGI (DBU Sjælland) (Video)
Niels Jørgen Larsen, Nørresundby Boldklub (DBU Jylland) (Video)
Erik Hansens ungdomslederpris (1 x 10.000 kr.)
Søren Larsen, Dronninglund Fodbold (DBU Jylland) (Video)

Årets Fodboldaktivitet

Prisen for Årets Fodboldaktivitet blev for første gang nogen siden uddelt til repræsentantskabsmødet lørdag. Prisen gik til Projekt Helhed, som drives af fodboldklubben B1909. Projektet er opstået med et ønske om at skabe fokus på udviklingen af ”det hele menneske” i et socialt, belastet område. I videoen nederst på siden kan du høre om projektet og de ildsjæle, der står bag.

Log ind