Seks klubforslag til debat ved delegeretmødet 2015

Lørdag 10. januar 2015 har DBU Sjælland delegeretmøde med hele seks forslag fra klubberne på dagsordenen. Et af de store spørgsmål er om turneringen fremover skal følge kalenderåret.



Skal turneringen følge kalenderåret? Det skal de delegerede i år tage stilling til.  



Lørdag 10. januar sparker DBU Sjælland fodboldåret i gang med delegeretmødet 2015. Det er her fodboldklubberne har mulighed for at gøre deres indflydelse gældende på sjællandsk fodbold.

I år har 67 af unionens medlemsklubber grebet muligheden for at sætte deres aftryk på, hvordan der skal spilles fodbold i 2015. I alt 116 personer vil have tale- og stemmeret til mødet, hvor der i alt deltager 189 personer. De øvrige er gæster, veteraner, personale, frivillige ambassadører og medier. 

Der bliver serveret morgenkaffe og rundstykker for de morgenfriske klokken 9.30 og selve mødet starter klokken 10.00. Hjørnestenen i enhver fodboldforening er de frivillige. Derfor starter vi dagen ud med at uddele legater og priser til syv af fodboldens ildsjælen.
Herefter følger delegeretmødet den velkendte formel med formandens beretning, fremlæggelse af regnskab før hele seks klubforslag skal debatteres og stemmes om. De delegerede skal tage stilling til følgende klubforslag:

1. Nykøbing IF: Forkert udfyldte holdkort skal medføre en taberdømt kamp  

2.
Nyråd IF: At der må deltage piger, der er op til ét år ældre i alle børne- og ungdomsrækker for drenge

3. Espergærde IF: Skifte fra den nuværende turneringsform (efterår-forår) til en turnering, der følger kalenderåret (forår-efterår)

4. Taastrup FC: Solidarisk dommerafregning (forslag om fast pris på dommernes kørselsgodtgørelse)

5. Taastrup FC: Særskilt fakturering på kurser (i dag faktureres dette sammen med dommerudgifter, holdtilmelding m.m.)  

6. Taastrup FC: Afskaffelse af bøde ved trækning af hold indtil to uger før sæsonstart ved særlige tilfælde     

Bestyrelsen har desuden stillet forslag til ændring af DBU Sjællands loves § 4.4 vedrørende valg af revisor

Bestyrelsen: Ændring af DBU Sjællands love

Bestyrelsesmedlemmer på valg
De delegerede skal desuden vælge tre bestyrelsesmedlemmer for 2 år. De afgående bestyrelsesmedlemmer Jørn Hedengran, Peter Roslev og Heidi Christensen er alle villige til genvalg.

Der skal også vælges en suppleant for 1 år. Jacob Koed er villig til genvalg. 

Alt om delegeretmødet 2015

Med de 67 deltagende klubber i år er der et tilbagegang på 11 klubber i forhold til sidste år. Tilmeldingsfristen til delegeretmødet udløb 4. januar 2015.

Tekst og foto: Peter Vest Hansen

Log ind