Tilmeldingen til Bakkens Fodboldfestival er åben

Så er Bakkens Fodbold Festival åben for tilmelding via din klub og som noget nyt er årgangene udvidet, så det er muligt at tilmelde hold fra U9 til og med U14. For at krydre festen yderligere kommer Basim og giver et par numre på friluftscenen til de mange fodboldbørn – så du kan godt begynde at glæde dig.

Pjerrot_til_BFF

Holdene spiller enten lørdag eller søndag

Om formiddagens kæmpes der på fodboldbanerne i de forskellige værtsklubber. Alle hold spiller i 5-holds puljer, og alle er garanteret fire kampe. Når alle har spillet deres kampe, så går turen til Bakken sammen med kammerater, familie og venner. På spillepladsen får alle spillere et turbånd til Bakken, som giver fri adgang til alle Bakkens forlystelser resten af dagen, og på Bakken får alle spillere overrakt deres flotte medaljer. 

Far, mor, søskende og venner er velkomne
De fleste fester er bedst når venner og familie er med – og til denne fodboldfest er det ikke anderledes. Vi kan tilbyde turbånd til familie og ledsagere til en rigtig god pris. Turbånd kan købes online på adressen shop.bakken.dk/dbu inden 29. maj til kr. 165,-. Venter man med at købe turbåndene til selve afviklingsdagen, kan de købes på spillepladsen eller via shop.bakken.dk/dbu til kr. 190,-. Normalprisen er kr. 249,-.

Først til mølle princippet
Da vores banekapacitet ude i værtsklubberne har en begrænsning, så foregår tilmeldingen efter ’Først til mølle’ princippet. Det kan derfor kun anbefales, at man tilmelder sit hold så tidligt som muligt. DBU Sjælland tillader sig at lukke for tilmeldingen hvis rækkerne fyldes op inden den officielle tidsfrist udløber 22. april. 

Bakkens Fodbold Festival afvikles 30. og 31. maj.
Læs meget mere om fodboldfesten ved at klikke her og skynd dig at tilmelde dit hold til årets store fodboldfest ;0)

Se invitationen til Bakkens Fodboldfest her

Tekst & billede: Rie Døllner

Log ind