BK Frem vandt U21 B-turneringen Øst

Mandag aften var der vest- og østfinale i DBU’s U/21 B-turnering. I øst vandt BK Frem finalen efter at have været bagude tre gange mod Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF).

Jublende Frem-spillere efter sejren i U21 B-turneringen Øst.

Mandag aften stod den på finale i DBU’s U/21 B-turnering i Vest og i Øst.  På de østlige breddegrader tog BK Frem imod Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF). Det blev en spændende kamp, hvor vinderholdet BK Frem kæmpede sig tilbage i kampen efter at have været bagude hele tre gange.

Frem blev fra starten sat under pres af et meget opsat BSF-mandskab. Efter 3 minutters spil bragte BSF sig i front efter en fejlaflevering fra Frem. Herefter havde begge hold større chancer før Frem ca. 12 minutter før pausen fik udlignet, da Ali Ahmed slap fri og sendte bolden meget sikkert i mål.

Se billeder på Ung i Sjællandsk Fodbold

Efter få minutter bragte BSF sig igen foran, men Frem svarede hurtigt igen, da Ali Ahmed sparkede bolden i mål. For tredje gang i kampen bragte BSF sig herefter foran, det var cirka et kvarter inde i anden halvleg, men igen formåede Frem at svare igen. Denne gang blev målet sat ind af Mohamad Fakhri Al-Naser.

Ca. et kvarter for tid kom Frem for første gang i kampen foran. Målet blev scoret af Adam Emil Skaanning Jakobsen. Kampen sluttede 4-3.

I Vestfinalen mødtes jyske Team Horne Hirtshals og fynske Dalum IF. Her blev det til en jysk sejr på 3 - 1.

Red. Peter Vest Hansen, Foto: Timi Holm