Brøndbys U17-piger løb med pokalen

Brøndby IF løb med pokalen onsdag aften i Faxe Kondi Ungdomspokalen for U17 piger.

Billedet er fra Brøndbys semifinalesejr over rivalerne fra BSF.

Med to mål i hver halvleg vandt Brøndbys U17 DM-piger en sikker 4-0 sejr over Roskilde Pigefodbold.

De første 10 min. var det en lige affære, hvor begge hold fik spillet sig til en stor chance, størst var dog Roskildes, da Line Gram Hansen, kom alene igennem mod Brøndbys målmand Ida Fris, men desværre måtte hun se sin afslutning gå lige over mål

Langsom men sikkert fik Brøndby mere og mere spilovertag, og det medførte også kampens første scoring på et flot langskud bragte Sasja Hansen Brøndby foran 1-0. Det betød et lidt større Brøndby-pres, selvom Roskilde ikke var ude af kampen, og stadig spillede sig til nogle fine muligheder.

I det 34 minut kom Brøndby så foran 2-0 på et meget flot indlæg. Her kunne Nicoline Krygermeyer gøre det til 2-0, selvom Ida Fris i Roskildes mål, var meget tæt på at tage den, kunne bolden lige trille ind over stregen.
Kun 2 minutter af 2. halvleg skulle der gå, så blev kampen reelt lukket, da Agnes Høybye  gjorde det til 3-0 og fem minutter før tid slog Nicoline Krygermeyer sejren fast med sin anden og Brøndbys fjerde scoring til 4-0.

Nicoline Krygermeyer kunne efter kampen lade sig hylde som kampens pokalfighter. Hun spillede en fremragende kamp og bandt Brøndbys forsvar fortrinligt sammen. Hun kunne tilmed kalde sig dobbelt målscorer, hvilket ikke er hverdagskost for en midterforsvarer.

Brøndby skal nu møde vinderen af den Jysk/Fynske pokalfinale i en landsdækkende pokalfinale den 27. juni på Farum Park. Modstanderen bliver enten Skovbakken, OB eller Næsby. Modstanderen afgøres i den fynske pokalfinale 13. juni.

Af Lars Nielsen, Red. og arkivfoto: Peter Vest Hansen