FC Helsingør vandt U21 A-turneringen

Kolding har domineret U21 turneringen gennem fire år. Men i år stod de overfor FC Helsingør, som ville gøre alt for at vriste dem af tronen.

Kolding har været totalt dominerende i U21 turneringen gennem mange år og inden årets finale havde de vundet guld fire år i træk. I år havde det jyske hold kvalificeret sig til finalen mod FC Helsingør, der stillede med en stærk trup.

Det blev en tæt indledning, men efter 28 minutters spil kom hjemmeholdet foran, da Koldings Thomas Lund drejede rundt i feltet og sendte bolden i nettet. FC Helsingør kom dog hurtigt i målmæssig balance, da Mikkel Ketilsen sendte bolden i mål.

Minuttet før pause fik FC Helsingør et frispark på kanten af straffesparksfeltet midt foran mål. Frisparket sendte Alexander Augustesen elegant forbi muren og en sagesløs Kolding-målmand.

Skou tjekkede ind
Efter pausen havde udeholdet godt styr på opgøret og efter 54 minutter blev et flot angreb og indlæg fra venstre side krydret med en flot scoring af Helsingørs Nicklas Skou, som køligt sendte bolden i mål.

Skou var igen på pletten kort før tid, da han scorede årets sidste mål i U21 A-turneringen. Kampen sluttede 4-1 til Helsingør.

En flot kamp fra begge hold, og titlen som Danmarks bedste U21 hold tilhører nu FC Helsingør det næste år.