Bid skeer med de bedste i DBU Pokalen

Onsdag 25. marts er sidste frist for holdtilmelding, hvis dit hold skal bide skeer med de bedste danske fodboldklubber i DBU Pokalen 2015-2016.Greve Fodbold (DS) mødte FC København i 4. runde af DBU Pokalen 4. december 2014 i Greve Idrætscenter. FC København vandt kampen 3 - 0 trods god fight fra Greve Fodbold. Det gode ved drømme er, at de er vores egne og er helt uden begrænsninger. 

Det samme gør sig gældende med en billet til DBU Pokalen, hvor du kan drømme om at møde de helt store hold, og måske endda nå hele vejen til finalen i Telia Parken, hvor vinderen får en billet til Europa League. 

For Greve Fodbold (DS) rakte drømmen helt til den sidste runde før kvartfinalen, hvor løverne fra FC København viste sig som en for stor mundfuld.     

For at dit holds drøm kan blive til virkelighed, skal du dog først tilmelde dit hold til DBU Pokalen 2015-2016 – senest onsdag 25. marts.

De tre første runder hos DBU Sjælland ligger i uge 16 (april), uge 18 (maj) og uge 20 (maj). 

Op til syv runder i foråret
Hvis dit hold er placeret i Serie 5 eller Serie 6, og I virkelig har vind i sejlene, så kan I nå op på syv kampe i løbet af foråret. Kampe, med ægte pokalstemning og en helt særlig intensitet.

I takt med at runderne forløber, kommer der gradvist højere og højere rangerede hold med i turneringen, og det er således muligt at prøve kræfter med nogle af de højere placerede hold i lokalområdet.

Tilmelding foregår online via din klub frem til onsdag 25. marts.

DBU's øvrige Pokalturneringer
Vær også opmærksom på tilmeldingsfristen til DBU’s øvrige pokalturneringer: 

DBU’s landspokalturnering for kvinder 2015/2016 indtil 31. marts 2015. Klubber der i foråret spiller Kvinde-DM er automatisk tilmeldt pokalturneringen. 

I foråret afvikles tre runder, som afvikles således:

1. runde: Onsdag den 22. april 2015
2. runde: Onsdag den 6. maj 2015
3. runde: Onsdag den 3. juni 2015

Her kan du læse meget mere om DBU Pokalen.

Datoer for de lokale runder i DBU Pokalen

Af Peter Vest Hansen, Foto: Fodboldbilleder.dk 

Log ind