Gå ikke glip af vigtige informationer

Gå ikke glip af vigtige informationer ved at opdatere din klubs kontaktpersoner i KlubOffice. Derved sikrer I jer, at henvendelser fra andre klubber og DBU Sjælland havner hos de rigtige personer.Gå ikke glip af vigtige oplysninger og opkald ved at opdatere jeres klubhverv i KlubOffice. Har I de rigtige personer opført i KlubOffice? 

Sæsonstarten er en god anledning til at få opdateret din klubs kontaktpersoner i KlubOffice. En ajourført liste over kontaktpersoner gør hverdagen lettere for både jer selv, jeres turneringsmodstandere og for DBU Sjælland. 

Ved at opdatere jeres kontaktoplysninger er I sikret, at relevante informationer fra DBU Sjælland omkring fakturaer, holdtilmeldingsfrister, ændringer af reglementer, kampændringsjournaler og meget andet lander hos de rigtige personer frem for hos tidligere trænere og ledere i klubben. 

Ved at tilknytte holdkontakter til de enkelte hold sikrer I jer desuden, at jeres modstandere har mulighed for at kontakte jer, hvis de skulle blive forhindret til en fodboldkamp.

Du kan tildele personer klubhverv via klubbens adgang til KlubOffice og derved sikrer du dig, at de rette personer modtager de relevante informationer om netop deres ansvarsområde.

Kontaktpersoner som skal være ajourført:

- Postadresse
- Formand
- Kasserer
- Kampfordeler

BEMÆRK: Ved ændringer i klubbens formandskab eller klubbens postadresse skal klubben henvende sig til DBU Sjælland via mail til beza@dbusjaelland.dk

Mailen skal indeholde navn, adresse, postnummer, mailadresse og telefonnummer på den nye formand eller klubbens nye postadresse.   

Af Peter Vest Hansen

Log ind