Kampredigering åbner 13. marts i KlubOffice

Fra fredag 13. til tirsdag 17. marts kan alle 11- og 8-mandshold i både halv- og helårsrækkerne redigere deres holds hjemmekampe i foråret via KlubOffice. Kampprogrammet er KUN synlige i KlubOffice.

ændring af kampe

Fra fredag 13. marts klokken kan du redigere dit holds hjemmekampe via KlubOffice. 



Fra 13. marts til og med tirsdag 17. marts kan hjemmekampe i alle 11- og 8-mandsrækker fra Sjællandsserien og nedefter redigeres via din klubs adgang til klubadministrationssystemet KlubOffice. Der kan derfor redigeres i både halv- og helårsrækker. Kampprogrammet kan kun kan ses på KlubOffice og IKKE på DBU Sjællands hjemmeside. 

Åbningen af kampredigeringsperioden betyder samtidig, at der bliver lukket for puljevisningen på hjemmesiden. 20. marts kan du glæde dig til at se hele dit kampprogram for foråret 2015. 

Fra 18. marts kan flytning af kampe kun ske efter aftale med modstander. I samme periode er det også muligt at angive, hvis klubben har fået spillertøj med en farvesammensætning, der afviger fra det der tidligere er angivet.    

Kampugen kan ikke ændres

Husk at kampe skal placeres i samme kalenderuge, som DBU Sjælland oprindeligt har skemalagt dem i mandag - søndag. Forsøger man at rykke kampene til andre uger, så vil administrationen rykke dem retur efter 18. marts.

Flytning af udekampe

Ligesom i selve turneringsperioden er det muligt at anmode om flytning af udekampe i redigeringsperioden via KlubOffice. Det foregår på nøjagtig samme måde, som i selve turneringsperioden.
 

Endeligt program udsendes og vises på nettet 20. marts 2015.

Resterende tidsfrister
Her kan du se en oversigt over de resterende tidsfrister i foråret 2015, som din klub skal være opmærksom på:

Vigtige datoer ved halvårs og helårsrækkerne til forårsturneringen 2015
Handling Tidsfrist
Redigering af hjemmekampe 13.3.2015 - 17.3.2015
Turneringsprogram offentliggøres  20.3.2015

Spørgsmål

11-mands: Lars Nielsen på larn@dbusjaelland.dk, direkte tlf. 4634 0734

8-mands: Thomas Rasmussen på tler@dbusjaelland.dk, direkte tlf. 4634 0736 

Af Peter Vest Hansen, foto: Fodboldbilleder.dk 

Log ind