8-mands vinterstævner for senior og ældre på kunstgræs

Det er gratis at deltage, så du skal være hurtig hvis dit hold skal med. Pladserne tildeles efter først-til-mølle princippet og de enkelte rækker vil løbende blive lukket ned. Rækkerne bliver senest lukket ned 8. november 2015.




DBU Sjælland tilbyder i år to 8-mands vinterstævner for Herresenior og  Veteraner på kunstgræs. Deltagerholdene er garanteret tre kampe á 2X15 minutter og stævnet vil være overstået på to timer. 

Med konceptet forsøger DBU Sjælland at tilpasse turneringsudbudet til behovet og livsstilen hos senior og ældre spillere i 8-mandsturneringen. Her kan vi registrere, at mange hold har et ønske om at spille fodboldkampe i vinterperioden, men ikke nødvendigvis i hver weekend.

Sidste år kom ideen til stævnerne fra DBU Sjællands seniorudvalg, ideen blev til et pilotprojekt som blev afviklet med stor succes. Succesen forsætter, Thomas Lesly Rasmussen, turneringschef ved DBU Sjælland sætter følgende ord på projektet.

- Vi lærte rigtig meget udfra vores evaluering som er foretaget umiddelbart efter afholdelsen sidste år. Vi har derfor justeret ved et par ting, nu spiller de eksempelvis om præmier. Vi kører 2 prøveperiode på projektet i år, derfor er turneringen gratis. Vi håber at vi næste år, er klar til at udbyde det fast så Herresenior og Veteraner får lidt kampe i benene samt socialt samværd vinteren igennem, siger Thomas Lesly Rasmussen.

To stævner
Stævnerne vil blive afviklet i tidsrummet fra 10.00 - 15.00, men den enkelte årgang spiller sine kampe indenfor et tidsrum på to timer. Alle kampe vil få påsat en uddannet dommer af DBU Sjælland. Her kan du se en oversigt over efterårets vinterstæver: 

Der vil være lidt at spille om idet der vil være præmier til nummer 1 og 2 i hver række.

Vinterstævner efterår 2015
Dato  Spillested Rækker  Tilmeldingsfrist  Bemærkninger
6. december 2015 
Kl. 11.00 - 15.00 
Ved Strøbyhallen
Lendrumvej 3
4671 Strøby 
Vært: AIK 65 Strøby
Herresenior
13-15
Veteran 
11-13
'
 8. november 2015

Max. 4 hold per årgang
6. december 2015
Kl. 10.00 - 14.00
Bagsværd Stadion
Bagsværd Hovedgade
2880 Bagsværd
Vært: IF Bytoften Gladsaxe
Herresenior
12-14
Veteran
10-12

 8. november 2015 

Max. 4 hold per årgang




Tilmelding
Vinterstævnerne bliver afviklet med støtte fra DBU og det er gratis at tilmelde sig og deltage i stævnerne. Dog koster det 500,- kroner, hvis man udebliver fra et stævne. Da der er tale om 2 prøveperiode vil der i første omgang kun være plads til fire hold per årgang til hvert stævne.

Pladserne tildeles efter først-til-mølle princippet og de enkelte rækker vil løbende blive lukket ned. Det gælder derfor om at være hurtig, hvis man vil være med. Rækkerne bliver senest lukket ned 8. november 2015. Tilmelding sker som altid via klubbens adgang til KlubOffice. Max et hold pr. klub pr. række  


Log ind