Bakkens Fodbold Festival 2017

En festlig weekend med fodbolddage i det Nordsjællandske for hele familien.Kom med til forårets sjoveste stævne hvor vi kombinerer fodbold og socialt arrangement. Man spiller enten den 20. eller 21. maj 2017. 

Stævnet er for børne og ungdomshold i årgangene U8 til U14. 

Bakkens Fodbold Festival samler hvert år inden sommerferien masser af fodboldglade drenge og piger mellem 8 til 14 år, ledere, søskende og forældre til en festlig fodboldweekend på Bakken. 

Bakkens Fodbold Festival sætter øget fokus på den sociale dimension omkring børnefodbolden. Forældreopbakning og engagement har altid været et væsentligt element i børne- og ungdomsarbejdet i klubberne og med Bakkens Fodbold Festival kan vi tilbyde et arrangement, som på alle måder byder på optimale rammer for en dag, hvor også forældre, søskende og andre ledsagere bliver en del af arrangementet.

Bakkens Fodbold Festival handler om fællesskab, sammenhold og oplevelsen man får ved at dyrke holdsport. Derfor er resultater ikke i fokus denne weekend, alle er vindere med medaljer denne weekend. 

Bakkens Fodbold Festival er andet og mere end fodbold. Hvert år byder på et fantastisk program med spændende aktiviteter og underholdning.

Bakkens Fodbold Festival er helt sikkert også noget for dig og dit hold. 

Bakkens Fodbold Festival er for årgangene U-8-U-9, U-10, U-11, U-12, U13 og U14. 

Om formiddagens kæmpes der på fodboldbanerne i forskellige nærliggende værtsklubber - alle hold spiller så vidt muligt i 5-holds puljer og alle er garanteret fire kampe. Når alle har spillet deres kampe, så går turen til Bakken sammen med kammerater, familie og venner.

På spillepladsen ved check in får alle hold en konvolut som indeholder vouchers til alle spillere som senere ombyttes til et turbånd og medaljer. Turbåndet til Bakken giver fri adgang til alle Bakkens forlystelser resten af dagen og på Bakken får alle spillere overrakt deres flotte medaljer nede på egen. 

Tilmelding og pris
Tilmeldingen lukker den 20. april:
Holdet har mulighed for selv at vælge mellem de to spilledage, enden lørdag den 20.5.2017 eller søndag den 21.5.2017.  
Tilmeldingen skal ske via KlubOffice.

NB.: Fyldte rækker vil løbende blive lukket ned, så hurtig tilmelding tilrådes.

Der kan tilmeldes hold i følgende rækker og den angivne pris er per hold.

- 5 mands hold kan bestå af 8 spillere i alt - kr. 995,- (U8 - U9 - U10)
- 8 mands hold kan bestå af 11 spillere i alt - kr. 1.375,- (U11, U12, U13, U14)

125 kr. pr spiller for en heldagsoplevelse 

For blot 125 kr. pr spiller får man:

• 4 fodboldkampe på én af de nærliggende værtsklubbers baner
• Medaljer 
• Turbånd til Bakken 
• Sceneshow på Bakkens Friluftsscene   
• Mulig deltagelse i flere konkurrencer med fine præmier    

Rabat på ledsagerturbånd
Online kan forældre, søskende og andre købe ledsagerturbånd til Bakken til en pris af 175 kr. pr. voksen. Normalprisen på turpas til Bakken er 269 kr. pr. voksen. 
Du sparer nemlig kr. 94 hvis du køber det i webshoppen inden I ankommer til Bakken. Bemærk, at billetten kun gælder lørdag den 20. maj eller søndag den 21. maj 2017.
Køb ledsagerturbånd her 

Entréen til Bakken er altid GRATIS!

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Brian Rasmussen på mail bras@dbusjaelland.dk eller på telefon 4634 0741.

Log ind