Instagram konkurrence

Husk at følge os på Instagram – og deltag i konkurrencen om 15 Hummel tasker!Med mere end 500 millioner brugere er Instagram et af de mest populære sociale medier i verden, og DBU Sjælland er selvfølgelig også at finde dér!

Under profilnavnet @dbusjaelland vil man kunne følge med i livet i og omkring organisationen, både i billeder og videoer.

Se profilen her. 

Husk samtidig at dele din oplevelse med DBU Sjælland under hashtagget #dbusjælland, for at se og like andres opslag!

Vind 15 Hummel tasker!
Ved at uploade et billede af indholdet i din kamptaske til Instagram med #minkamptaske deltager du i konkurrencen om at vinde 15 Hummel tasker. 

Nogle har tigerbalsam, svedige hårbånd, fidusbamse, rester fra sidste træning og mange andre mærkelige ting. Vi glæder os til at se - hvordan jeres tasker ser ud og hvilke mærkelige ting de indeholder.

1. Tag et billede af din kamptaske
2. Upload billedet på Instagram med hashtag #minkamptaske
3. Del gerne dit billede på Facebook og til dine venner.
4. Vent på juryens valg af vinder.. måske bliver det dig.

Vi finder en heldig vinder mandag d 19. december 2016 og vinderen vil blive offentliggjort her på siden. Præmien kan ikke byttes eller ombyttes til kontanter.


⚽️VIND 15 HUMMEL TASKER⚽️ #minkamptaske Ved at oploade et billede af indholdet i din kamptaske til Instagram deltager du i konkurrencen om at vinde 15 Hummel tasker. Nogle har tigerbalsam, svedige hårbånd, fidusbamse, rester fra sidste træning og mange andre mærkelige ting, vi glæder os til at se - hvordan jeres tasker ser ud og hvilke mærkelige ting de indeholder. 1. Tag et billede af din kamptaske 2. Upload billedet på Instagram med hashtag #minkamptaske 3. Del gerne dit billede på Facebook og til dine venner 4. Vent på juryens valg af vinder.. måske bliver det dig 😁 Vi finder en heldig vinder mandag d 19. december 2016 og vinderen vil blive offentliggjort her på siden. Præmien kan ikke byttes eller ombyttes til kontanter. #dbusjælland #minkamptaske #fodbold #fodboldspiller #konkurrence #hummel #giveaway #sjælland

Et billede slået op af DBU Sjælland (@dbusjaelland) den

Log ind