Countdown til Final Indoor i Roskilde

Igen i år afholder DBU Sjælland det store fælles finalestævne for indefodbolden Final Indoor den 27. og 28. februar 2016 i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena.

Final Indoor Logo

Stævnet afvikles i idrætscenterets fem haller. Der dystes i alle vinterens indendørs spilleformer og afvikles ved finalepuljer eller finalekampe. Det er muligt at opleve Futsal, spil på 7-mandsmål eller spil på håndboldmål og med bander.

Fodbold fra morgen til aften
Stævnet er for U13, som er de yngste spillere, til Oldboys. Der er tilmeldt knap 2000 spillere til finalestævnet, så kampene begynder allerede klokken 8.30 både lørdag og søndag morgen og forventes først at slutte ved 20.30 tiden.  

Få en på opleveren og kom forbi Final Indoor på denne adresse: 
Roskilde Kongres – og Idrætscenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde. 

DEL DINE OPLEVELSER PÅ ‪#‎dbusjælland 

Husk hashtag
Vi vil opfordre alle til at dele jeres spændende oplevelser med DBU Sjælland på de sociale medier. Og når I gør det, så husk at anvende hashtagget ‪#‎dbusjælland #finalindoor - så billederne bliver samlet både før, under og efter Final Indoor. 

På DBU Sjællands hjemmeside vil de seneste billeder fra vores Instagram ‪#‎dbusjælland løbende blive vist (vær dog opmærksom på, at der kan være forsinkelser i visningen).

På Facebook er I også velkomne til at tagge vores Facebook-side Sjællandsk Fodbold.  

BILLEDER OG VIDEO OPTAGELSER
Vi skal gøre opmærksom på, at der til Final Indoor vil blive optaget film og taget billeder til brug i unionens medier. Hvis man ikke ønsker sig selv eller sit barn filmet/fotograferet beds du rette kontakt til: peve@dbusjaelland eller mama@dbusjaelland. Du kan også rette direkte henvendelse til fotograf/kameramand på stedet. 

Vi ses til Final Indoor den 27. og 28. februar. 

Log ind