Final countdown til Sjællandsmesterskaberne i Roskilde!

Sæsonen rundes af med maner med Sjællandsmesterskaberne i indefodbold Final Indoor.

Final Indoor Logo
Stor weekend i vente

Nedtælling til Final Indoor i Roskilde er i fuld gang. Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena kommer til at summe af liv allerede tidlig lørdag morgen. De cirka 2000 spillere fordelt på over 191 hold støder sammen i kampen om at tage vindertrofæet med hjem, og dermed også titlen som sjællandsmestre 2016.  Udover de cirka 2000 spillere ventes der op mod 1000 forældre, familie, trænere, ledere og andre interesserede.

DBU Sjælland ser meget frem til at byde velkommen til en fantastisk i weekend i selskab med fodbolden.
Her er der garanti for masser af spænding, fart over feltet og flot fodbold. Alle er velkomne til at kigge forbi Roskilde Kongrescenter Møllehusvej 15, der er gratis adgang.

Både lørdag og søndag startes der klokken 8.30, og der spilles formentlig helt frem til klokken 20.30, så der er altså masser af muligheder for at opleve en sand fodboldfest både lørdag og søndag.

Se kampprogram her


DEL DINE OPLEVELSER PÅ ‪#‎dbusjælland 


Husk hashtag
Vi vil opfordre alle til at dele jeres spændende oplevelser med DBU Sjælland på de sociale medier. Og når I gør det, så husk at anvende hashtagget ‪#‎dbusjælland #finalindoor - så billederne bliver samlet både før, under og efter Final Indoor. 

På DBU Sjællands hjemmeside vil de seneste billeder fra vores Instagram ‪#‎dbusjælland løbende blive vist (vær dog opmærksom på, at der kan være forsinkelser i visningen).

På Facebook er I også velkomne til at tagge vores Facebook-side Sjællandsk Fodbold.  

BILLEDER OG VIDEO OPTAGELSER

Vi skal gøre opmærksom på, at der til Final Indoor vil blive optaget film og taget billeder til brug i unionens medier. Hvis man ikke ønsker sig selv eller sit barn filmet/fotograferet beds du rette kontakt til: peve@dbusjaelland eller mama@dbusjaelland. Du kan også rette direkte henvendelse til fotograf/kameramand på stedet. 

Vi ses til Final Indoor den 27. og 28. februar. Log ind