Klubber Der Rykker - få et gavekort på 10.000 kr. til udvikling

Vil I have hjælp og ressourcer til at kickstarte udviklingen i jeres klub? Så er deltagelsen i projektet Klubber Der Rykker måske noget for jer! Sidste frist for ansøgning er 10. februar 2016.


IF Bytoftens Fodbold Fitness stævne Lyserød Lørdag 2014
DBU Sjælland søger nye klubber, der vil optimere deres udvikling og udlodder hermed 12 stk. gavekort á 10.000 kr.! Gavekortet er øremærket til klubudviklingsforløb forestået ved en klubrådgiver samt diverse klubudviklende kurser fra DBU Sjælland (fx C-licenskurser) samt DBU (IT- og økonomikurser). 

Hvis I er interesseret i at være en del af dette forløb, så læs videre og ansøg om at få jeres klub med i forløbet. 

Baggrund
Klubber Der Rykker er foranlediget af en prioritering fra DBU Sjællands bestyrelse. Projektet er 2-årigt og i perioden marts 2015 – februar 2016 har første hold af klubber været igennem en udviklingsperiode. Nu starter anden og sidste projektperiode, hvorfor vi netop nu søger nye klubber. Formålet med projektet er at sætte skub i en struktureret og målbevidst udviklingsproces hos de sjællandske fodboldklubber. 

Krav til klubberne
Af de 10.000 kr. er de 2.000 kr. til køb af et klubudviklingsforløb, forestået af klubrådgiver inden for et af følgende indsatsområder: 
• Organisering
• Værdier
• Rekruttering & fastholdelse af medlemmer
• Rekruttering & fastholdelse af frivillige 
• Samarbejde/partnerskaber

Udviklingsforløbet indebærer 30 timers arbejde af klubrådgiver (inkl. forberedelse, møder m.m.) og kræver en ihærdig involvering fra klubbens side. 

De resterende 8.000 kr. kan anvendes til klubudviklende initiativer, herunder kurser fra DBU Sjælland samt DBU (IT- og økonomikurser) efter eget valg, dog med forudgående aftale med DBU Sjællands administration. 
Udover dette er det forventningen, at klubben deltager i start- og slutspørgeskemaer, som vil indgå i projektets evaluering.

Klik her og Ansøg om deltagelse i 'Klubber der rykker'

Frist for ansøgning
Fristen for at søge en af de 12 pladser er den 10. februar 2016. Senest en uge efter deadline får klubben besked om de har fået tildelt en plads.

Ansøgning og spørgsmål
Yderligere spørgsmål og ansøgning til projektet skal rettes mod klubrådgiveren i dit lokalområde: 

Birgitte Krustrup
Mobil.: 2014 4579
E-mail:birk@dbu.dk
Klubrådgiver i kommunerne: Halsnæs, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Allerød, Egedal, Furesø, Rudersdal, Lyngby-Tårbæk, Gladsaxe, Herlev og Ballerup

Jacob Poulsen
Mobil: 2370 6632
E-mail: japo@dbu.dk
Klubrådgiver i kommunerne: Brøndby, Glostrup, Høje-Tåstrup, Solrød, Albertslund, Hvidovre, Vallensbæk, Ishøj, Roskilde, Lejre, Greve, Rødovre, Odsherred, Kalundborg og Holbæk

Jan B. Larsen
Mobil: 5164 4830 
E-mail: jabl@dbu.dk
Klubrådgiver i kommunerne: Slagelse, Sorø, Ringsted, Køge, Faxe, Stevns, Vordingborg og Næstved

Vi skal senest have modtaget jeres ansøgning 10. februar 2016

Log ind