Nu lugter det af guld

I denne weekend afgøres sjællandsmesterskaberne og finalekampe på Sjælland. Så værsgo - lad jer rive med, mærk stemningen og deltag i festen.I Borup, Ølstykke og Helsinge afvikles der Final4 den 25. og 26. juni. Kom og mærk stemningen når de mange hold kæmper om at vinde Final4 for deres årgang og række. Der bliver helt sikkert masser af god fodbold, tempo og jubel, sidstenævnte både indenfor og udenfor kridtstregerne.

Stor weekend i vente
Helsinge, Borup og Ølstykke lægger baner til årets Final4, hvor der spilles spændende kampe fra tidligt på formiddagen og frem til aftentid. 
De cirka 3500 spillere fordelt på over 250 hold støder sammen i kampen om at tage vindertrofæet med hjem og dermed også titlen som sjællandsmestre 2016.

I Helsinge kan du opleve Sjællandsmesterskaberne for U14 til U15 for drenge og piger samt U17 piger. Kampene begynder klokken 10 både lørdag og søndag. 
Adressen er: Helsinge Fodbold, Idrætsvej 21, 3200 Helsinge

Ølstykke danner rammen om Sjællandsmesterskaberne lørdag den 25. juni for U16 til U19 Drenge samt alle 11-mands seniorrækker for både herrer og kvinder. Også i Ølstykke starter kampene klokken 10.00  
Adressen er: Ølstykke FC Tranekærvej 3 3650 Ølstykke

Sidste spilleplads er Borup hvor der afvikles finaler i alle 8-mands rækkerne.
Adressen er: Borup IF, Borup Stadion, Hovedgaden 65, 4140 Borup

DBU Sjælland ser meget frem til at byde velkommen til en fantastisk i weekend i selskab med fodbolden.
Her er der garanti for masser af spænding, fart over feltet og flot fodbold. 

Hvis du også gerne vil mærke suset og se dine kammerater, sønner og døtre give den gas, så duk op den 25. og 26. juni. Alle er velkomne til at kigge forbi, entréen er gratis. 

Se kampprogrammer for de tre spillesteder her:

Helsinge

Ølstykke

Borup


DEL DINE OPLEVELSER PÅ ‪#‎dbusjælland‬‬

Husk hashtag

Vi vil opfordre alle til at dele jeres spændende oplevelser med DBU Sjælland på de sociale medier. Og når I gør det, så husk at anvende hashtagget ‪#‎dbusjælland - så billederne bliver samlet både før, under og efter pokalfionalerne. ‬‬

MØD OS PÅ FACEBOOK FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Få de seneste nyheder fra DBU Sjælland i tekst og billeder. Her vil vi holde dig opdateret om vores aktiviteter, som berører dig som spiller, træner og forældre.
Så hvis du gerne vil se hvad der sker til dagligt, kan du med fordel følge med der. På Facebook hedder vi Ung i sjællandsk fodbold og Sjællandsk Fodbold, på instagram dbusjaelland

Final4_logo_425

Log ind