Over 1000 fodboldpiger indtager Sommerland Sjælland

Sommerland Sjælland Pige Cup trækker mange fodboldhold til på søndag med socialt samvær og fodbold.



Igen i år indbyder DBU Sjælland, Sommerland Sjælland og Nykøbings IF til et hyggeligt fodboldstævne kun for piger.

Fest fra morgen til aften
Sommerland Sjælland Pige Cup sparkes den 12. juni i gang på Nykøbings IF’s baner. Traditionen tro afvikles selve stævnet på Kongeengen hos Nykøbing IF og afsluttes med medaljeoverrækkelse i Sommerland Sjælland. Stævnet er for piger i alderen U7 til U17, som vil spille 3- 5- og 8-mandsfodbold og alle spillere får adgangsbilletter til Sommerland Sjælland.

Vi håber på godt vejr og en masse mennesker, som i en god fair play ånd vil bakke op ikke kun om deres eget hold men alle de mange børn, som kommer for at få en god oplevelse. 

Vi glæder os til at møde jer, og vi håber selvfølgelig også, at I ser frem til en spændende og sjov søndag. 

Husk - Tilmelding inden kampstart

I DBU Sjællands telt på Nykøbings Idrætsforenings baner melder holdene ind. Det er vigtigt at alle hold møder ind en halv time før kampstart, så der er tid til at orientere sig, klæde om osv. Husk der kan være en del trafik på det givne tidspunkt.

Nedsat pris på billetter 
De deltagende hold i Pige Cuppen er velkommen til at invitere mor, far, søskende og venner med i Sommerland Sjælland. Det vil således være muligt at købe entrebilletter til Sommerland Sjælland til en reduceret pris på 130,- (normalprisen er 239,-). Billetterne kan kun købes i Nykøbing IFs telt på baneanlægget.

Husk disse billetter bliver kun solgt under stævnet!


DEL DINE OPLEVELSER PÅ ‪#‎dbusjælland‬

Husk hashtag
Vi vil opfordre alle til at dele jeres spændende oplevelser med DBU Sjælland på de sociale medier. Og når I gør det, så husk at anvende hashtagget ‪#‎dbusjælland - så billederne bliver samlet både før, under og efter Sommerland Sjælland Pige Cup. ‬

På DBU Sjællands hjemmeside vil de seneste billeder fra vores Instagram ‪#‎dbusjælland løbende blive vist (vær dog opmærksom på, at der kan være forsinkelser i visningen).‬

MØD OS PÅ FACEBOOK FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Få de seneste nyheder fra DBU Sjælland i tekst og billeder. Her vil vi holde dig opdateret om vores aktiviteter, som berører dig som spiller, træner og forældre.
Så hvis du gerne vil se hvad der sker til dagligt, kan du med fordel følge med der. På Facebook hedder vi Ung i sjællandsk fodbold og Sjællandsk Fodbold, på instagram dbusjaelland

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Brian Rasmussen på mail bras@dbusjaelland.dk eller på telefon 4634 0741.

Log ind