Overtidsscoring afgjorde pokaldrama

Der var kamp til sidst fløjt i en underholdende U17 pokalfinale, som blev afgjort dybt inde i overtiden.


En jublende Elias Sørensen har netop afgjort U17-finalen. 

Det var et ægte pokaldrama, der udspillede sig på Frederiksberg Idrætspark, da HB Køge fra U17-Liga skulle op mod overraskelsen fra Slagelse B&I. Favoritterne fra HB Køge tog sejren, men det holdt hårdt mod et bragt kæmpende Slagelse-hold, der spillede deres chance.

Emil Skovbo scorede til 1-0 for HB Køge. Men Jacob Stauner og en efterfølgende perle af Martin Ahlgren vendte kampen på hovedet, og sikrede Slagelse en 2-1 føring. Det fik HB Køge til at lægge pres på i starten af 2. halvleg, og da Emil Skovbo scorede sit andet mål, var der redt op til en dramatisk slutning.

Afgørelsen blev da også et sandt drama, for bedst som tiden var ved at rinde ud tog HB-Køge angriberen Elias Sørensen hånd om sagen. Han tog bolden og gik igennem hele Slagelse-forsvaret, der til sidst måtte nedlægge ham i feltet. Det efterfølgende straffespark satte han sikkert i kassen, og så var den pokalfinale afgjort.

-Elias havde ikke sin bedste kamp, men vi vidste at han var kampafgørende, og det må man jo sige han beviste i dag, sagde en tilfreds cheftræner for HB Køge, Steen Knudsen.

I modsatte lejr var cheftræner for Slagelse B&I, Michael Juul, til gengæld skuffet på sine spilleres vegne.

-Det gør ondt på spillerne, og jeg har det skidt over, at det skal overgå dem, for de havde fortjent bedre end det her, men vi må også erkende at vi ikke var kyniske nok.

HB Køges anfører Emil Skovbo blev kåret som årets pokalfighter.

Kampfakta:
Slagelse B&I – HB Køge 2-3 (1-1)
Målscore: Emil Skovbo, Jacob Stauner, Martin Ahlgren, Emil Skovbo og Elias Sørensen


Årets pokalfighter. Anfører Emil Skovbo, som scorede to gange i finalen. 


Et bragt kæmpende Slagelse-hold modtog sølvmedaljerne af Tobias Ilum fra DBU Københavns bestyrelse. 


Log ind