MENU

Kom godt i gang med C-træneruddannelsen

Træneren er nøglen til det bedste fodboldmiljø for børn og unge.Få en god start værktøjskasse med et seminar for børnetrænere – fredag d. 7. oktober og lørdag den 8. oktober 2016Det bedste fodboldmiljø for børn og unge skabes af dygtige og engagerede trænere. Fodboldglæde og spillerudvikling skal gå hånd i hånd – og træneren er nøglen.

DBU har etableret en C-træneruddannelse med 13 forskellige kursusforløb, som klæder hver enkelt træner på til det spændende fodboldliv som børne- og ungdomstræner

Dette seminar giver en rigtig god begynder værktøjskasse, hvor man får intensiv undervisning og rig mulighed for at netværk med andre trænere. Erfaringsudveksling ses som en aktiv del af seminar, man kan som klub med fordel sende flere trænere afsted på samme tid, så de også opnår et socialt sammenhold.   

Generelt bygger anbefalingen på, at man som træner får kendskab til træning af de yngste børn og derefter bevæger sig opad i årgangene – samt ud i de mere temaspecifikke kurser. 

Se mere om programmet her 

Tilmeldingsfristen er lørdag den 1. oktober 2016. 

Tilmelding og pris: 

Deltagerprisen er kr. 850,00 pr. person inkl. overnatning og forplejning 

Tilmelding her

Spørgsmål 
Yderligere information kan fås ved at kontakte Kirsten Christensen, DBU Sjælland på tlf. 46340731 

Afviklingssted: 
Danhostel Ishøj Strand 
Ishøj Strandvej 13 – 2635 Ishøj
 

Fyld værktøjskassen op
C-licens kan du opnå, hvis du over en periode på max. tre år gennemfører licenskurser på i alt 60 timer. Du skal være fyldt 15 år for at starte på C-træneruddannelsen og være fyldt 16 år for at gå til eksamen.

Med C-licens får du værktøjskassen fyldt op med alt, hvad du har brug for til træningen af børn og unge, ligesom du måske får lyst til at prøve kræfter med endnu mere træneruddannelse, som vi tilbyder med f.eks. B1- og B2-uddannelserne.

Desuden får du som træner med C-licens adgang til DBU Trænerlounge, som er et netbaseret trænerværktøj og forum.


Log ind