Sidste udkald for futsal-trænerkursus

Søndag 25. september er sidste chance for at tilmelde sig Futsal-trænerkurset i Havdrup 30. september.



Det er nu sidste udkald, hvis du skal opgradere dine evner som futsaltræner. Søndag 25. september er sidste chance for at tilmelde dig introkurset i Havdrup.   

Futsal stiger i popularitet over hele Danmark. Masser af nye hold tilslutter sig sporten hvert eneste år: Fra 2008 til 2016 er antallet vokset fra knap 90 til omkring 1900 hold. Og dermed stiger behovet for kvalificerede trænere.

For at understøtte den udvikling tilbyder DBU og lokalunionerne nu futsal-trænerkurser over hele landet.  

I første omgang udbydes ”Introduktion til futsal”, som på blot tre timer giver dig grundlæggende redskaber til træning i futsal. Halvdelen af kurset foregår som praktik på træningsbanen, så du får masser af øvelser med hjem i rygsækken.

Program
10 min. Velkomst og præsentation
50 min.
Teori
90 min.
Praktik
30 min.
Perspektivering og afslutning


Her afholdes kurset

Lokalunion Tidspunkt Sted Tilmelding
DBU Sjælland
30. sept.
17.00-20.00
Havdrup Fodbold
Tilmeld

Pris
Det koster 350 kroner at deltage på tretimerskurset, og prisen er inklusiv let forplejning.

Flere futsal-kurser på vej

Introduktionskurset bygger videre på de introduktionsforløb, der blev afholdt i løbet af 2015, og er adgangsgivende til ”Futsal Teknik I” (6 timer) og ”Futsal Taktik I” (6 timer), som udbydes senere på året. De tre kurser udgør til sammen Futsal 1.

Hvis du deltog på introforløbet i 2015, kan du springe ”Introduktion til futsal” over og tage ”Futsal Teknik I” og her efter ”Futsal Taktik I”.

Futsal 1 vil senere blive udbygget med kurser opdelt i Futsal 2, Futsal 3 og Futsal 4. På nuværende tidspunkt forventer DBU Uddannelse, at det vil ske i turneringsåret 2017/2018, og på sigt arbejdes der imod etableringen af en egentlig futsal-trænerlicens.

Se også

Futsal 

Log ind