Thorleif Olsen hædret med DBU's sølvnål

Lørdag 10. september hædrede Gladsaxe Hero BK Thorleif Olsen for 50 år som børne- og ungdomstræner. Samtidig blev den flittige klubmand tildelt DBU's sølvnål for sin indsats for dansk og sjællandsk fodbold.



Gennem mere end 50 år har Thorleif Olsen fra Gladsaxe Hero Boldklub trænet børn og unge i fodbold. Derfor blev han lørdag 10. september hyldet for sin store indsats ved en jubilæumsreception i klubben og ved samme lejlighed blev han tildelt en helt særlig hæder.

Klubhuset hos Gladsaxe Hero Boldklub var stuvende fyldt med gæster og gavebordet bugnede med vin, kurve med lækkerier og masser af andre gaver. Fremødet og de mange gavner vidnede om en meget afholdt klubmand, der har betydet meget for mange mennesker i Gladsaxe-klubben.

En overraskelse
Blandt de mange mennesker var også DBU Sjællands formand Ole Jacobsen, der i sin tale til jubilaren omtalte Thorleif Olsen som en rollemodel for alle frivillige. Herefter overraskede Ole Jacobsen en rørt Thorleif Olsen med DBU's sølvnål, der kun uddeles til ulønnede trænere og ledere, som har gjort sig særligt fortjent ved deres arbejde for fodbolden.

De seneste mange år har Thorleif Olsen hjulpet klubbens yngste spillere godt i gang med fodbolden. Han har været det første ansigt de nye spillere og deres forældre mødte i klubben, og det har derfor også været naturligt, at Thorleif var den, der spottede de forældre, der skulle overtage årgangene som trænere og holdledere.

I sin indstilling til DBU fremhæves Thorleif Olsen som en "igangsætter for Gladsaxe Hero Boldklub".

Imponerende klub-CV
Thorleif Olsen har i det hele taget et imponerende klub-CV. Tidligere har han også bestredet poster som ungdomsformand, formand for Old Boys-afdelingen, medlem af klubbens hovedbestyrelse, klubdommer ligesom han har gjort en stor indsats for at samle penge ind til klubben blandt andet ved bankospil og udlevering af telefonbøger  

Tilbage i 2006 modtog han DBU Sjællands æresnål.

DBU Sjælland ønsker Thorleif Olsen et stort tillykke med hædere.

Du kan eventuelt sende en hilsen til Thorleif på klubbens facebook-side: 



Læs mere

Kriterier for tildeling af DBU's sølvnål

Hjælp os med at hylde "de usynlige" frivillige

Log ind