Årets første Sjællandsk Fodbold er på gaden nu

Sjællandsk Fodbold er et magasin til dig, der kan lide fodbold, foreningsliv og ny inspiration. Magasinet bringer dig up to date med, hvad der rører sig og giver dig masser af spændende nye ideer.Magasinet er fyldt til randen med ideer til dig og andre motionister. Du finder udførlige og lettilgængelige vejledninger, gode tips og forslag til kost såvel som motionsvaner, og så sætter vi fokus på, hvad der sker med din krop, når du dyrker fodbold. 

Tema: Sundhed og motion 
I denne udgave tager vi jer med en tur rundt til forskellige aspekter af fodbold som sundhedsværktøj. Med professor Peter Krustrup kan I blive meget klogere på, hvordan kroppen reagerer på en fodboldtræning, og hvordan man roligt kan konkludere, at fodbold er en meget intens og alsidig form for træning.

Fodboldtræneren vil også kunne finde gode råd til, hvordan man kan integrere mere fysisk træning i træningspassene.   

I kan også læse den fantastiske fortælling om et unikt fodboldhold fra Vordingborg, der trodser deres sydom i kampen om et bedre liv. Vi har også besøgt en af arkitekterne bag FC Roskildes gode form, fysioterapeut og fysisk træner Morten Walldo, der giver sit råd til, hvordan man hjælper en skadet spiller tilbage på banen.   

Stenalderkost og "rigtige mænd"
"Du er, hvad du spiser", siger et gammelt ordsprog. I dette nummer har vi ladet os provokere af det relativt nye fænomen "stenalderkost" sammen med kokken Thomas Rode og hustruen Thilde Maarbjerg, som begge er ivrige fortalere for en ændring af den traditionelle livsstil til stenalderkost. Faktisk mener de ligefrem, at en overgang til stenalderkost kan give dig mere energi og følelsen af at få flere timer i døgnet.
 
Mød også Jacob Søndergaard, den hårde men retfærdige træner fra ”rigtige mænd” på DR, der rådgiver om, hvordan man som ældre fodboldspiller kan nedbringe smerten og få mere ud af sin fodboldtræning med nogle få og enkle øvelser. 

Læs magasinet her 

Læs mere om hvordan du abonnerer på Sjællandsk Fodbold

Har du et godt tip?

Sjællandsk Fodbold leder altid efter gode historier. Kravet er dog, at historierne skal kunne inspirere andre klubber til at tænke nyt og anderledes.

Har du et godt tip kan du altid kontakte redaktør Peter Otto Vest Hansen på 46 34 07 35 eller på mailadressen peve@dbusjaelland.dk

Vil du med som annoncør
4 gange om året udkommer magasinet med masser af spændende portrætter, reportager og nyheder rettet mod alle der interesserer sig for almen fodbold, foreningsliv og frivillige. Hvad enten du er til print eller web, så er der rig mulighed for annoncering.
For mere information om annoncering i magasinet, så kontakt venligst:

Redaktør 
Peter Otto Vest Hansen
Direkte 4634 0735
peve@dbusjaelland.dk

Log ind