Live-pokaldækning giver Føllenslev vinger

Med flere tv-kameraer og en kommentator på sidelinjen leverede Serie 5-klubben Føllenslev-Særslev IF overraskelsen i første runde af DBU Pokalen. Blandt andet takket være et kanonmål fra unge Magnus Christensen, der tilskriver live-dækningen en stor del af æren for hans og holdets præstation.


Hele seks kasser blev det til, da Føllenslev-Særslev IF ekspederede Hvidebæk IF ud af første runde i DBU Pokalen med en sejr på 4-2. Opgøret blev live-streamet, kommenteret og vist på pokaltv.dbu.dk, og den øgede opmærksomhed gav Føllenslev ekstra fart i støvlerne og mere skarphed foran mål.   

”Det var en sjov dag. Spillerne satte sig ekstra meget op, for de vidste godt, hvor mange der så kampen både fra tilskuerpladsen og i tv,” siger seniorformand Henrik Sørensen.

Magnus indstillede sigtekornet rigtigt

En af de spillere, der greb chancen for at vise sig frem, var Magnus Christensen, der krøllede bolden op i hjørnet fra 25 meter. En perle, han efterfølgende kunne se i både Ekstra Bladet og Go’ Morgen Danmark.

”Det var jo en drengedrøm, der gik opfyldelse. At score sit bedste mål nogensinde lige præcis på den dag, der er TV på,” siger Magnus Christensen, der til træning for en måned siden var blevet drillet med, at hans skud gang på gang endte i busken i stedet for i nettet. Mod Hvidebæk ramte han den til gengæld lige i røven, og du kan opleve det flotte mål her.

Næste opgave for Føllenslev-Særslev er endnu en hjemmekamp på Firhøj Stadion, hvor holdet igen må indtage rollen som underdog, når Serie 3-klubben Gislinge BK kommer på besøg tirsdag aften. Et opgør, der ligeledes bliver live-streamet og kommenteret. Vi følger desuden kampens vinder videre i turneringen - helt indtil vi ender i Telia Parken på finaledagen i 2018.

Optag den næste pokalperle og vind tur til finalen

Derudover kan dit hold faktisk stadig nå at få vist jeres pokalkamp live ved at sende en ansøgning til de kommende runder. Det gør I lige her. Derudover får din klub mulighed for selv at uploade underholdende højdepunkter og mål fra jeres pokalkampe til pokaltv.dbu.dk, hvor de bedste mål og jubelscener eller andet bliver kåret og vist frem i vores nye magasinprogram om DBU Pokalen. 

Vinder jeres hold rundens mål – vinder hele holdet en tur til pokalfinalen. I kan uploade jeres bud på rundens mål lige her.

Log ind