Beløn de frivillige med en fantastisk fodboldoplevelse i Berlin

DBU Sjælland er for første gang vært for en frivillighedstur. Turen på 3 dage byder på Bundesliga-braget Hertha Berlin vs Bayern München.




Beløn de frivillige i klubben med en fantastik 3-dages fodboldrejse til Berlin. Her kan I opleve mestrene fra Bayern München støde sammen med sultne Hertha Berlin, der har spillet sig i top 7 de seneste to sæsoner i Bundesligaen.  

Sig tak til træneren, bestyrelsesmedlemmet, trøjevaskeren, banekridteren, frivilligkoordinatoren eller en anden af klubbens uundværlige frivillige ved at give dem en plads på DBU Sjællands frivillighedstur 2017 til Berlin. 

Men du skal være hurtig. Der er kun 40 ledige pladser på den eksklusive tur til Berlin. Prisen for de 3 dage er 3995 kroner. Sidste frist for tilmelding er 24. august. 

Frivillighedsugen 
DBU Sjælland ønsker med frivillighedsturen at sætte fokus på det store frivillige arbejde i de sjællandske fodboldklubber. Derfor er unionen for første gang vært for en frivillighedstur for de frivillige i medlemsklubberne i anledning af frivillighedsugen i uge 39.   

For at deltage skal du være medlem af en DBU Sjælland-klub. Der kan højest deltage 2 personer fra en enkelt klub.  

Det får du
Turen på 3 dage (30.9 - 2.10 - 2017) koster 3995 kroner per person og vil inkludere flyrejse (inklusiv skatter og afgifter), to overnatninger i delt dobbeltværelse på trestjernet hotel i det centrale Berlin (inklusiv morgenmad) og billetter til Hertha Berlin vs Bayern München.  

Der vil være to rejseledere med fra DBU Sjælland, som vil sørge for at alle får en god fodboldrejse.  

Der kan tilkøbes et enkeltværelse for 600 kroner per overnatning (1200 kroner i alt). Forplejning og transport i Berlin er for egen regning. 

Hvis der er under 20 tilmeldte vil turen ikke blive afviklet. 

Program
De tilmeldte deltagere vil inden afgang modtage et mere detaljeret program.  
  • 30. september 2017 klokken 9.00 er der afgang fra Københavns Lufthavn mod Berlin. 
  • Hertha Berlin vs Bayern München med billet på nedre langside (kamptidspunkt er endnu ikke fastsat)
  • Mulighed for kamparrangement (i en lavere liga) på den dag, der ikke er kampdag 
  • Mandag er til fri disponering 
  • 2. oktober 2017 klokken 19.55 er der hjemrejse fra Berlin til Københavns Lufthavn.  
Tilmelding

Klik her for at tilmelde dig turen

I en rundspørge fra 2016 gav et flertal af respondenterne - frivillige i de sjællandske fodboldklubber - udtryk for, at de gerne så, at DBU Sjælland arrangerede en frivillighedstur for de frivillige i sjællandsk fodbold.

Spørgsmål
Kan rettes til Thomas Rasmussen på 4632 3366 eller tler@dbusjaelland.dk 

Log ind