DBU Sjælland Akademi 2017-2018

Få udfordret din tilgang, bliv inspireret og få flere værktøjer i rygsækken på DBU Sjællands træner akademi.




Efterårssæsonen er så småt skudt i gang, og ligesom for turneringsfodbolden er det nu tid til at gøre klar til en ny sæson for DBU Sjællands Akademi.

Programmet i år vil omhandle både børn/ungdomstræning, pige/kvinder og herresenior samt et tema omkring vindermentalitet og coaching.

Træningsmiljø og Vindermentalitet. 

I år består DBU Sjællands Akademi af hele fem afviklinger, med hver sit tema. De første to afviklinger er allerede planlagt, og der er lagt i kakkelovnen til nogle spændende aftener.

Fredag den 22. september i Holbæk B&I fra kl. 17.00-21.00 
”Det gode træning- og kampmiljø” – for trænere af U6-U12 spillere. Oplægsholderne er Peter Baun Madsen, og Kent Hørlyk Sehested.

Aftenen vil handle om hvordan man skaber et træningsmiljø præget af genkendelighed, tryghed og stabilitet. Og hvordan man skaber et sjovt, sundt og udviklende miljø omkring kampe. Der vil være en kombination af praksis og teori, så her er rig mulighed for at teste sig selv. 

Peter Baun Madsen er i dag C-instruktør i DBU Sjælland, besidder af UEFA’s A og C-Licens, samt mangeårig træner i såvel elite- som breddefodbold, for både piger og drenge. 

Kent Hørlyk Sehested har været fodboldtræner i mere end 35 år, på alle niveauer op til Danmarksserien, ligesom han både har været pige- og drengetræner. 

Fredag den 27. oktober i Ishøj Idrætscenter fra kl. 17.00-21.00
”Vindermentalitet” - Oplægsholder er Christian Louiring Engell.

Christian Louiring Engell er kandidat i sportspsykologi, og har de sidste 15 år været optaget af at undersøge, hvad der skal til for at hjælpe unge med potentiale til at gå hele vejen fra talent til elite. Christian Louring Engell er i dag tilknyttet Brøndby IF’s superliga setup hvor han arbejder med både spillere og trænere for at optimere deres præstationer.

3 afviklinger mere på tapetet.

DBU Sjællands Akademi byder på yderligere 3 inspirerende oplæg/aftener, i 2018, vi mangler dog stadig at få det sidste på plads. Men indtil videre er vi så langt at vi med sikkerhed kan sige at der vil være et tema omkring pige/kvinde træning.

Ligesom at datoerne også er på plads, så sæt allerede nu et kryds i kalenderen.

Fredag den 19. januar 2018 i Ishøj Idrætscenter

Fredag den 2. februar 2018 i Ishøj Idrætscenter

Fredag den 2. marts 2018 i Snekkersten Idrætscenter.

Det praktiske

Alle med interesse kan deltage i DBU Sjællands trænerakademi.

Det koster 350 kr. pr. del, og det er således muligt at deltage i alle 5 afviklinger eller det antal man nu synes.

Man tilmelder sig via mit.dbu.dk

Ved spørgsmål kontakt uddannelseskoordinator Kirsten Christensen på 4634 0731 eller kich@dbusjaelland.dk

Log ind