MENU

SÅ ER DET ATTER TID TIL EN OMGANG AF JYSKE 3-BOLD.

Husk at tilmelde dit hold til Jyske 3-bold i Hillerød den 17. september. Der er allerede stor rift om pladserne, så skynd dig!Et stævne holdene ikke må gå glip af!

Der sprænger en bombe af fodboldglæde, hygge og sammenhold, når Jyske 3-bold karavanen lægger vejen forbi Hillerød Fodbold den 17. september. 

Fodbold, leg, grin, medaljer, hoppeborge og glade spillere, trænere, forældre og bedsteforældre. Det er bare nogle af de ingredienser, der skaber de populære Jyske 3-bold Storstævner.

Sjællandske miniatureudgaver af Eriksen, Schmeichel eller Delaney får rig mulighed for at rulle sig ud, på baner der både indbyder til action og boldkunster.

Jyske 3-Bold Storstævner er en anderledes fodbolddag, hvor der spilles 3 mod 3 på små lukkede udendørsbaner med bander. 
Hele arrangementet foregår i 3-bold-byen som er en lille fodboldmetropol, hvor der er masser at give sig til for både forældre, søskende og alle andre der skulle have lyst til at kigge forbi.

Sjove og anderledes stævner
Storstævnerne er en sjov og anderledes fodboldoplevelse for både drenge og piger. Der spilles 3 mod 3 på små baner med bander. Reglerne er enkle og der spilles ikke med resultater. I stedet er der fokus på leg, ligeværdighed, teknik og boldglæde.

Det er gratis at deltage i Jyske 3-bold storstævnerne, men en eventuel udeblivelse koster kr. 500,-

Hvem kan deltage
Alle hold i de sjællandske fodboldklubber i årgangene U5, U6, U7, U8 og U9.

Fyldte rækker vil løbende blive lukket ned for tilmelding, så hurtig tilmelding tilrådes.
Tilmelding via KlubOffice

Du kan læse mere om Jyske 3-bold storstævner her 

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Brian Rasmussen på mail bras@dbusjaelland.dk eller på telefon 4634 0741.

Log ind