MENU

Dommerhjælpen bliver omstruktureret

DBU Sjællands dommerhjælp bliver omstruktureret, og vil efter sommerferien bliver videreført i en ny form med fokus på at levere den bedst mulige service for dommere og klubber.

Siden 2005 har DBU Sjællands dommerhjælp hjulpet de sjællandske fodboldklubber med blandt andet at få påsat dommere til de såkaldte døm-selv-kampe. Her har unionens tre deltidsansatte dommerhjælpere gjort en kæmpe indsats til glæde for mange sjællandske fodboldklubber.  

Siden ordningen blev indført for 12 år siden er der dog kommet mangeartede og nye opgaver ind på dommerområdet. For at kunne favne og løfte disse nye opgaver har det været nødvendigt at lave en organisationsændring. 

Funktionen DBU Sjællands dommerhjælp nedlægges ikke, men vil efter sommerferien blive videreført i en ny model med fokus på at styrke serviceringen af klubber og dommere. Funktionen dommerhjælpen ændres ikke.

Disse organisationsændringer har betydet at DBU Sjælland desværre har måttet opsige de tre dommerhjælpere med udgangen af juli måned.  

Når den nye organisation er helt på plads, vil det blive meldt ud.

DBU Sjælland vil gerne takke de tre dommerhjælpere for deres enestående indsats gennem de mange år.   

Der vil blive mulighed for at sige farvel og tak for indsatsen til de tre dommerhjælpere på kontoret i Himmelev Bygade 64A, 4000 Roskilde 25. august.

Log ind