MENU

Oplev Sjællands bedste indefodbold i weekenden til Final Indoor 2017

Final Indoor weekenden nærmer sig med hastige skridt, så spillere, trænere, dommere og tilskuere kan så småt godt begynde at lade op.

Final Indoor LogoDet bedste indefodbold under DBU Sjælland kan opleves på lørdag og søndag i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena. Stævnet, der er kendt som Final Indoor, er DBU Sjællands store fælles finalestævne, og samlede sidste år mere end 4.000 mennesker til en weekend i indefodboldens tegn.

Om blot 4 dage løber DBU Sjællands store indendørs finalestævne nemlig af stablen, og igen i år er der store forventninger til weekenden.

Fodbold på menuen hele dagen. 

Final Indoor 2017 afholdes, ligesom i 2016, i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena, og begge dage vil der være gang i hele 4 haller samtidig, fra morgen til aften, med masser af lækre detaljer, intensitet og gode mål. 

Stævnet har i år tilmeldte fra U13-senior, og begge dage fløjtes de første kampe i gang kl. 8.30, og både lørdag og søndag forventes der kampe helt til kl. 20.30. 

I år er turneringen med 8-mands mål udgået, og det betyder at Final Indoor 2017 vil blive afviklet i de to spilleformer Futsal og indefodbold med håndboldmål og bander. 

Udover kampene vil der også begge dage være præmieoverrækkelser, og der er derfor al mulig grund til at ligge vejen forbi Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena på Møllehusvej 15, 4000 Roskilde, den 4. og 5. marts.

Det fulde kampprogram kan du hente her

Husk lige hashtagget
Igen i år vil vi opfordre alle til at dele jeres spændende oplevelser med DBU Sjælland på de sociale medier. Og når I gør det, så husk at anvende hashtaggene ‪#‎dbusjælland #finalindoor - så billederne bliver samlet både før, under og efter Final Indoor. 

Sidste år blev der taget mange fede billeder fra weekenden, som stadig kan findes på Instagram, og lad os igen i år få tilføjet endnu flere under hashtagget #finalindoor. 

På DBU Sjællands hjemmeside vil de seneste billeder fra vores egen Instagram konto DBU Sjælland løbende blive vist og også her vil vi have billeder med fra Final Indoor.

På Facebook er I også velkomne til at tagge vores Facebook-side DBU Sjælland


Vi ses til Final Indoor den 4. og 5. marts. 

Log ind