MENU

Sjov oplevelse for unge fodboldspillere

Nu har I muligheden for at give jeres fodboldglade spillere en fantastisk fodbolddag, hvor både det sportslige og sociale er i højsædet.Der er efterhånden blevet opbygget en tradition hos mange klubber om at tage til Sommerland Sjælland Drenge Cup som afslutning på fodboldsæsonen, inden spillerne sendes op til en ældre årgang.

Den 17. og 18 juni 2017 fyldes Sommerland Sjælland og fodboldbanerne hos værtsklubben Nykøbing IF med unge fodboldspillere i alderen fra U5 til U11.   

Stævnet er meget velegnet til at lave en hyggelig og sjov familietur med søskende og forældre. Sommerland Sjælland Drenge cuppen handler nemlig ikke om points og præmier, men om jævnbyrdige fodboldkampe om formiddagen og en sommeroplevelse for hele familien om eftermiddagen i Sommerland Sjælland. 

Øvrige deltagere kan derfor købe indgangsbilletter, med adgang til vandlandet og parken, gennem DBU Sjælland til en favorabel pris. 

Tilmelding og pris
Tilmeldingen til stævnet lukker den 18.maj.
Holdet har mulighed for selv at vælge mellem de to spilledage, enten lørdag den 17.6.2017 eller søndag den 18.6.2017.
NB.: Fyldte rækker vil løbende blive lukket ned, så hurtig tilmelding tilrådes.

Tilmeldingen skal ske via KlubOffice.

Der kan tilmeldes hold i følgende rækker og den angivne pris er per hold.

Årgang Spilleform Pris
U5 3-mands 400,-
U6 3-mands 400,-
U7 3-mands 400,-

Årgang Spilleform Pris Niveau
U8 5-mands 450,- 1,2,3 og nybegynderniveau
U9 5-mands 450,- 1,2,3 og nybegynderniveau
U10 5-mands 450,- 1,2,3 og nybegynderniveau
U11 5-mands 450,- 1-2 og 3-4

Afvikling af kampe
Der spilles så vidt muligt i 5-holds puljer og spilletiden er 11 minutter pr. kamp. Kampafviklingen vil være mere effektiv i 2017, for på dem måde at undgå for meget ventetid mellem det enkelte holds kampe.  

Adgangsbilletter til Sommerland Sjælland
Adgangsbilletter til forlystelsesparken Sommerland Sjælland udleveres i DBU Sjællands telt på stævnepladsen. Antallet af adgangsbilletter for et 3-mands hold er 6 billetter (3 spillere på banen + 2 udskiftere + en træner), for et 5 mands hold er det 9 billetter (5 spillere, 3 udskiftere + en træner).

Rabat på indgangsbilletter
På spillestedet kan forældre, søskende og andre købe billetter til Sommerland Sjælland til en pris af 130 kr. pr. person. Normalprisen ved indgangen til Sommerland Sjælland er 249 kr. pr. person (online bestilling 235,00) – husk derfor at købe billetter på spillestedet. 
Som noget nyt i 2017 vil der kun være mulighed for at betale med mobilepay.

Overnatning 
Ved Sommerland Sjælland Drenge Cup har man som hold mulighed for at forlænge oplevelsen og det sociale med en overnatning. Dette kan potentielt give holdet og de mange forældre en masse gode oplevelser både socialt og fodboldmæssigt. 
Derfor er der mulighed for at tilkøbe en overnatning i Sommerland Sjælland, se mere om de forskellige muligheder på deres hjemmeside her.      

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Brian Rasmussen på mail bras@dbusjaelland.dk eller på telefon 4634 0741.


Log ind