Delegeretmøde 2017: Gør Jeres indflydelse gældende

Årets vigtigste samling for de sjællandske fodboldklubber, delegeretmødet 2017, afholdes i år den 4. februar, og for første gang i Ringsted Kongrescenter.





Den 4. februar 2017 samles de sjællandske fodboldklubber til delegeretmødet 2017, en samling der giver alle klubber mulighed for at påvirke fremtidens fodbold på Sjælland. Delegeretmøde har været afholdt hvert år siden 1903 – året efter DBU Sjællands etablering.

Forsamlingen er den øverste myndighed i DBU Sjælland. Det betyder at klubberne til delegeretmødet, og med indsendelse af forslag inden, har en afgørende indflydelse på hvordan DBU Sjælland og organisationens turneringer skal se ud i fremtiden. 

Jens Erik Jensen, administrationschef i DBU Sjælland siger om mødet: ”Det er helt centralt at klubberne møder op, da det er Deres mulighed for at udøve Deres demokratiske ret”. 

Tilmelding her.

Delegeretmøde 2017
Efter en årrække i Roskilde er delegeretmødet i år flyttet til Ringsted, men flytningen ændrer ikke på indholdet, hvor der både skal tages stilling til indkomne forslag, stemmes om bestyrelsens sammensætning og uddeles legater til personer, der har ydet en ekstraordinær indsats for fodbolden på Sjælland. 

Indkaldelse samt dagsorden er udsendt til klubberne, den 22/12.

Indkomne forslag, samt dagorden kan læses her.
 
Oversigt over priser der uddeles i DBU Sjælland

Historisk betydning
Delegeretmødet har været afholdt hvert år siden 1903, og det er udover at være den øverste myndighed i DBU Sjælland også en historisk institution i organisationen, og fodbolden på Sjælland som helhed. 
Igennem tiden har der været flere centrale afstemninger der skulle behandles på delegeretmøde, og vi skal ikke længere tilbage end sidste år for at finde en afgørende ændring, der blev vedtaget på et delegeretmøde, som påvirkede alle klubber på Sjælland og den måde turneringen på Sjælland afvikles.
Året forinden, i 2015, var der blevet stillet forslag om at vende turneringen fra sommer-sommer til vinter-vinter, og et flertal vedtog dette til delegeretmødet det pågældende år. Sidste år var flere klubber så gået sammen om at få trukket denne beslutning tilbage, og efter debat i salen, valgte et flertal af de fremmødte at beslutningen fra 2015 skulle trækkes tilbage, og således vendte turneringen tilbage til sin form fra før 2015, med sommer-sommer afvikling. En beslutning der påvirker alle klubbers hold, og som illustrerer den afgørende indflydelse de enkelte klubber kan få på delegeretmøde. 


DBU Sjællands delegeretmøde har gennem tiden taget mange former. Arkivfoto. 

Log ind