MENU

Fodboldfrivillige overrasket og hædret i klubben

Se seks frivillige fodboldledere blive hædret med priser og legater på deres egen hjemmebane i klubben.Rene Kragh Hansen og Sonni Rindom Hansen (i midten) modtog Sommerland Sjællands Børnelederpris fra DBU Sjælland. Prisen blev overrakt af suppleant til bestyrelsen Thomas Gram med hjælp fra Sommerland Sjællands maskot Findy. Uden de frivillige i klubberne ville dansk fodbold se helt anderledes ud. Derfor hylder DBU Sjælland og vores samarbejdspartnere hvert år udvalgte frivillige ved at overraske og hædre dem med priser og legater. 

Som noget nyt er flertallet af priserne og legaterne i år blevet overrakt på de frivilliges egen hjemmebane i klubben. Samtidig er prisoverrækkelserne blevet foreviget på en række videoer, som du enten kan se her eller finde dem på Facebook. 

God fornøjelse. 

Faxe Kondi Lederlegat til Claus Breining Jørgensen
"Det er jo fordi det er sjovt'', sagde Claus Breining Jørgensen, kvindeseniortræner og alt-mulig-mand fra Jernløse BK, da blev overrasket med overrækkelse af Faxe Kondis lederlegat af DBU Sjællands bestyrelsesmedlem Frank Petersen. Claus modtager legatet både for sin enorme indsats for pige/kvinde afdelingen i Jernløse BK, og for altid at melde sig under fanerne når klubben har brug for en hånd.
Faxe Kondi Lederlegat:
Jens Erik Nielsen
Svinninge IF

Jens Erik Nielsen, formand for Svinninge IF, er netop blevet overrasket med et Faxe Kondi Lederlegat under et bestyrelsesmøde. Derudover blev han også hædret med et DBU Sjælland-æresemblem. Han blev hædret for gennem sit mangeårige virke at have givet børn, unge og ældre fodboldspillere gode oplevelse og et fællesskab gennem fodbolden. Af klubben bliver han betegnet som 'rygraden' i foreningen og som en hjertevarm og meget synlig formand, der ofte kan findes på sidelinjen til klubbens kampe. På trods af dette siger han selv, at han ikke 'har en skid forstand på fodbold', men at det er lysten til foreningsarbejde, der driver ham. Prisen blev overrakt af Frank Petersen, kasserer i DBU Sjællands bestyrelse.
Jyske Banks Gør en forskel-pris:
Kim Omø Carlsen, Tuse Næs BK


 Kim Omø Carlsen gør en forskel i Tuse Næs BK! Derfor blev Kim overrasket af DBU Sjælland og Jyske Bank, med årets 'Jyske Bank - Gør En Forskel' - pris. Kim får prisen fordi han som formand gør en forskel for den lille klub, klubbens frivillige og ikke mindst medlemmerne. Kim selv sagde: 'Jamen det er jo ligeså meget alle de andre der gør arbejdet'. Udover prisen, fik Kim også DBU Sjællands æresemblem for sin indsats igennem mange år for fodbolden på Sjælland.Årets Fodboldleder hos DBU Sjælland:
Frank S. Jensen, Snekkersten IF

Frank S. Jensen, næstformand i Snekkersten IF, er netop blevet hædret med prisen som årets fodboldleder hos DBU Sjælland ved klubbens nytårskur. Frank bliver af sin klub betegnet som arkitekt og dynamo bag klubbens imponerende medlemsvækst fra 300 til 790 medlemmer over 10 år. Det er sket ved at styrke klubbens fokus på uddannelse og HR samt som tovholder for initiativer som fodbold for udviklingshæmmede, klubstævner, Fodbold Fitness og som en ren 'arbejdshest' for sin klub. Prisen blev overrakt af DBU Sjælland-bestyrelsesmedlem Allan Thoft Jensen. Sommerland Sjællands Børnelederpris:
Sonni Rindom Hansen og Rene Kragh Hansen
B. 1973, Herlev 

Sonni Rindom Hansen og Rene Krag Hansen, trænere for kravlegården i B. 1973, Herlev, blev hædret med Sommerland Sjællands Børnelederpris hos DBU Sjælland under en træning med børnene. Ægteparret bliver af klubben betegnet som ildsjæle, der gerne vil hente nye medlemmer direkte fra fødegangen. 

Deres innovative tilgang til nye målgrupper i fodbolden (U1-U4) er fantastisk og en succeshistorie. "Fodbolden er uskyldig og fyldt med glæde, den runde bold kan rumme alle uanset alder, niveau, køn, hudfarve og socialstatus", sådan sagde det glade ægtepar.
Du kan også følge DBU Sjælland på Facebook.

 
 

Log ind