Nyt Sjællandsk Fodbold-magasin på gaden

Fik du ikke læst det nye nummer af Sjællandsk Fodbold? Så kan du gøre det gratis - lige her.




Nu er det muligt at læse det vel nok vigtigste magasin for de frivillige i DBU Sjællands medlemsklubber, også for alle dem der endnu ikke abonnerer på det trykte magasin.

Med 35 sider spækket med relevant og inspirerende indhold, samt en god portion billeder fra det sjællandske fodboldlandskab, er det seneste Sjællandsk Fodbold endnu en bevisbyrde for at der sker enormt mange positive ting rundt omkring i klubberne, og hos de mennesker der står bag. 

Forhåbentlig kan nærværende magasin give læserne inspiration til arbejdet i klubben med alle de klassiske udfordringer i foreningslivet. Hvordan får man succes med frivillige? Hvordan får man besat de tunge bestyrelsesposter? Hvordan skaber man glæde i foreningen? Hvordan slipper man for, at det altid er 'Tordenskjolds frivillige soldater', som står med ansvaret? Hvordan ser atypiske frivillige roller ud? Og hvordan får du unge engageret som frivillige i din klub?

Vi finder nogle af svarene i vores miniportræt-serie af "usynlige frivillige", hvor vi har været på besøg i Høje Taastrup IF, Svogerslev Boldklub, Jyllinge FC, B 1973 Herlev, Såby Fodbold og Espergærde IF. Derudover har vi været i tæt kontakt med sociolog og forfatter Rie Frilund Skårhøj og Marie Baad Holst, chefkonsulent hos Ingerfair, som på hver deres måde bidrager til at gøre os klogere på at rekruttere, fastholde og anerkende de frivillige.

Du kan også møde Høje Taastrup IF, der med en anderledes tilgang til foreningsarbejdet har tiltrukket mange unge frivillige og har succes med at få flere piger med 2. etnisk baggrund ud på fodboldbanen.

Så for at gøre en lang historie kort: Velkommen til Sjællandsk Fodbold fyldt med ideer, inspiration og positive vibrationer.         

Har du et godt tip?
Sjællandsk Fodbold leder altid efter gode historier. Kravet er dog, at historierne skal kunne inspirere andre klubber til at tænke nyt og anderledes.

Det kan være, at I via et socialt projekt er blevet bedre til at holde på medlemmerne. Det kan også være, at I med en ny organisation har styrket ledelsen af klubben. Eller måske har I via en satsning på ungdomsfodbolden fået flere og gladere teenagere i klubben? 

Har du et godt tip kan du altid kontakte redaktør Peter Vest Hansen på 46 34 07 35 eller på maildressen peve@dbusjaelland.dk

Læs magasinet her

Læs mere om hvordan du abonnerer på Sjællandsk Fodbold (pst.. det er næsten gratis)

Log ind