Old Boys’ bliver yngre: Nye aldersgrænser for Old Boys- og Veteranturneringen.

Gældende fra 2017 er aldersgrænsen for Old Boys blevet rykket fra 33 år til 32 år. Samtidig er det blevet vedtaget at man i Veteranturneringen, hvor aldersgrænsen er 40 år, må benytte op til 2 spillere i aldersgruppen 38-40 år.





Fra årets start ser vi nu årets første turneringsændring, da de mange Old Boys hold, og til dels Veteranhold, nu får udvidet puljen af spillere de kan gøre brug af. Ændringen er blevet vedtaget i DBU og alle lokalunioner på indstilling af DBU's Seniorgruppe og medfører, at Old Boys aldergrænsen flyttes fra de nuværende 33 år til 32 år.

Samtidig ændres der i reglerne, således at man i Old Boys rækkerne må benyttes op til 2 spillere i aldersgruppen 30-32 år. En ændring der øger puljen af spillere de enkelte hold kan gøre brug af, og som skal sikre at de sjællandske Old Boys-tilbud til stadighed står stærkt både hvad angår hold og antal deltagere. 

Veteranturneringen ændres også
Veteranturneringen bliver, ligesom Old Boys, også genstand for en ændring i reglementet, der åbner op for at yngre spillere kan deltage. Aldersgrænsen er stadig 40 år, men der er nu mulighed for dispensation til at 2 spillere i alderen 38-40 år kan deltage på holdene. 

Ændringen er trådt i kraft.
Ovenstående ændringer er indskrevet i turneringsreglementet fra den 1/1-17, og ændringerne er således allerede nu gældende, og gælder dermed også for kommende Old Boys- og Veteranturneringer.

Har du/I spørgsmål til ændringerne, eller det generelle turneringsreglement, kan du/I henvende Jer til Kenneth Friis Nielsen, ansvarlig for disciplinærsager i DBU Sjælland, på keni@dbusjaelland.dk eller 51244790. 

Log ind