MENU

Pokalfinalerne rykker ud i det sjællandske landskab

Allerød FK, Skjold Birkerød, BSF, Køge BK samt Farum BK, danner i år rammerne for DBU Sjællands ungdomspokalfinaler samt finalerne i 8-mands pokalturneringen for voksne, der alle løber af stablen den 23. maj 2017.

Ungdomspokal i close up


Den 23. maj 2017 er allerede nu værd at notere sig i kalenderen, især for det sjællandske fodboldfolk, der denne dag kan se frem til finalekampene i årets ungdomspokalturnering samt 8-mands pokalturneringen for voksne.

To turneringer med henholdsvis deltagende hold fra U13-U17 og fra senior til veteran, der kulminerer med finalekampene efter mere end 7 måneders pokalturnering, med første runde i august 2016. Flere af rækkerne er fremme ved kvartfinalerne og semifinalerne, og flere af holdene kan derfor nu allerede skimte årets pokalfinale i horisonten.  

Nye rammer - endnu mere stemning
Efter de seneste år at have været afviklet i Farum Park - nu Right To Dream Park, er det i år blevet tid til noget nyt. Derfor har DBU Sjælland kigget ud i det sjællandske fodboldlandskab efter de helt rigtige rammer til afviklingen af årets ungdomspokalfinaler samt finalerne for 8-mands turneringen for voksne, og det har vi fundet. 

Som krav til de potentielle værtsklubber har været, at de udover en god stadionbane, skulle være i besiddelse af en tribune samt et lydanlæg. Alt sammen for at sikre at rammerne, både indenfor og udenfor kridtstregerne, står mål med den indsats, som de finaleklare hold har ydet for at nå frem til denne kamp.

Udover de rent fysiske rammer spilles alle kampe med dommertrio samt boldpiger/drenge, og der er ingen tvivl om at denne dag er med til at give de deltagende spillere en smagsprøve på et setup, der ikke er langt fra det de ser i weekenden i fjernsynet.

Ligeledes tror vi på, at de mere intime rammer, som de nye værtsklubber leverer, kan være med til at give en endnu bedre stemning omkring kampene, og vi ser derfor meget  frem til denne dag i pokalfodboldens tegn.   
Ungdomspokalfinalernes dag
Hvor at finalekampene tidligere er blevet afviklet over en weekend, spilles samtlige kampe i år tirsdag den 23. maj 2017, en ændring der betyder at kampene spilles en hverdag eftermiddag/aften, og at vi i år har en dag der kun er dedikeret til finalekampene i ungdomspokalturneringen samt 8-mands turneringen for voksne.
En ændring vi tror på kan være med til at bringe endnu flere ud og se kampene, og give de deltagende en oplevelse for livet. 

Deltagere fra sidste års pokalturnering klar til at indtage banen
       Deltagere fra sidste års pokalturnering klar til at indtage banen

Log ind