Vi søger fair play-ambassadører

DBU Sjælland søger nye Fair Play-ambassadører. Ansøg nu og gør en forskel for en bedre tone og adfærd på de sjællandske fodboldbaner.

Fair Play Logo_sort Baggrund_2010

 
Vil du gøre en indsats for at forbedre tonen og adfærden på de sjællandske fodboldbaner? Vi søger løbende Fair Play-ambassadører i alle områder af Sjælland.   

Hvis svaret er ja, så er det nu du skal søge om at blive Fair Play ambassadør for DBU Sjælland. Som ambassadør er du DBU Sjællands repræsentant på de sjællandske fodboldbaner, hvor du kommer til at gå i dialog med spillere, trænere, dommere, forældre og andre tilskuere om Fair Play og god opførsel på fodboldbanen.  

Populært korps
DBU Sjællands Fairplay-ambassadørkorps har efterhånden eksisteret en del år og gennem årene er korpset blevet rigitgt godt modtaget af de sjællandske fodboldklubber.

Initiativet har haft en god forebyggende virkning på, at fodboldkampe afvikles efter Fairplay-ånden. Derfor ønsker DBU Sjælland nu at udvide det populære korps. 

Læs stillingsopslaget her og se om det er noget for dig.

Du kan også læse om Fair Play Ambassadør-korpset i denne artikel fra Sjællandsk Fodbold 4 - 2014 (artiklen starter på side 6). 

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Bettina Pauck Hansen på beha@dbusjaelland.dk.

Log ind