Herfølge Boldklub blev forvandlet til 3-bolds by.

1000 fodboldspillere indtog den 30. april banerne hos Herfølge Boldklub til en fantastisk dag med Jyske 3-bold.


(Foto: Jens Egsgaard)

Vejret var en medspiller da mere end 1000 unge fodboldspillere i alderen 5-9 år indtog Jyske 3-bold byen der, efter en stor indsats af de frivillige, prydede banerne hos Herfølge Boldklub.

De karakteristiske grønne bander strålede om kap med græsset, der efter mange dage med regn, endelig fik noget sol.

8 timer med  masser af gang i den.
Mere end 250 hold deltog på dagen, og både forældre, kampledere, frivillige, DBU Sjællands koordinator og de mange spillere havde nok at se til i de 8 timer stævnet varede.

Specielt de frivillige fra Herfølge Boldklub ydede en stor indsats. Udover de 8 timer stævnet varede var de også i gang både før og efter med at sætte Jyske 3-bold byen op og pille den ned igen, samt alt hvad der ellers hører sig til når mere end 2000 mennesker kommer forbi ens anlæg.  

Se billeder fra dagen på vores Facebook – Alle billeder er taget af Jens Egsgaard.

Jyske 3-bold sæsonen er i gang.
Dagen markerede samtidig åbningen på årets Jyske 3-bold sæson, der udover Herfølge, skal rundt til 3 andre fodboldklubber på Sjælland i 2017, og det må siges at være en stærk start stævnet fik igen i år. 

Om blot 14 dage ligger Jyllinge FC græs til endnu et Jyske 3-bold stævne, inden at henholdsvis Hillerød Fodbold og Næstved IF slutter sæsonen med 2 stævner i efteråret, henholdsvis i september og oktober.

Læs mere om Jyske 3 bold her

Log ind