Redigering af hjemmekampe 2017

Der er nu åbent for redigering af hjemmekampe til og med den. 15. marts kl. 23.59.


Du kan nu redigere i hjemmekampene for foråret 2017. Der er dog nogle punkter i skal være opmærksomme på. 

Vigtig viden angående kampredigeringen for foråret 2017.
 
  • Kampredigeringen foregår via KlubOffice fra 10. marts til og med onsdag den 15. marts. Efter 15. marts kan kampe kun flyttes efter aftale med modstanderne.
  • Endeligt program bliver offentliggjort mandag den 20. marts. 
  • Der er så vidt muligt taget hensyn til ønsker om at spille kampe hjemme eller ude samme dag.
    Ønsker angående tidspunkter eller hvor der ikke kan spilles på anlægget, skal selv flyttes af klubben via KlubOffice. 
  • Kampe må ikke flyttes ud af den pågældende uge. Kampe vil i det tilfælde blive flyttet tilbage af DBU Sjælland. Er det aftalt med modstanderne, så skal mail sendes til Lars Nielsen på larn@dbusjaelland.dk.
  • Det bliver tidligt mørkt i starten af april, så når kampe flyttes til hverdage her, så venligst bemærk hvornår solen går ned.
    Kampe må senest spilles, så de er færdige inden solnedgang.
    Ligger en kamp, så den ikke kan nå at blive spillet færdig, vil kampen af DBU Sjælland blive flyttet til søndag i samme uge, med mindre det fremgår af kampen at det er på kunstgræs eller anden bane med lys. 
  • Tag venligst hensyn til kørselsafstande for udeholdet, hvis kampe skal spilles på hverdage. Kampe kan flyttes af DBU Sjælland, hvis det vurderes, at man ikke kan nå frem til anlægget i rimelig tid inden kampstart. 
  • Tag venligst hensyn til dommerpåsætningen. Har man 2 eller flere kampe på samme anlæg, som får påsat dommer af DBU Sjælland, så læg gerne kampene i forlængelse af hinanden, så én dommer kan dømme begge kampe. Bliver de ikke planlagt således, vil DBU Sjælland flytte kampene i det omfang det findes nødvendigt for at der kan påsættes en dommer på kampen.
Har man spørgsmål er man velkommen til at kontakte Lars Nielsen på larn@dbusjaelland.dk

Log ind