MENU

Teoretisk oprustning gav pote

En oprustning på teoritræning hos de sjællandske fodbolddommere gav pote. Det har givet dommernes teoretiske viden et boost og derudover gik alle igennem den teoretiske test i første forsøg.Foto: www.fodboldbilleder.dk Udover sin krop, hoved og fløjte er Fodboldloven dommerens væsentligste redskab. Derfor skal fodbolddommerne hvert år op til en teoretisk test, som skal bestås for at de kan dømme fodbold.

De senere år har der været omkring en håndfuld dommere, der ikke har bestået den teoretiske test. For at styrke kvaliteten af dommerstanden og for at få flere igennem den teoretiske test i første forsøg afsatte DBU Sjællands bestyrelse midler til at afholde teoritræning i foråret 2017.

Det har vist sig at være en stor succes. Alle dommere bestod nemlig teoritesten i første forsøg og såfremt de også bestod den fysiske test, så er de nu helt klar til at dømme dine fodboldkampe. 

Læs mere om teoretisk test

Læs mere om fysisk test

Bliv fodbolddommer
Kunne du tænke dig at blive fodbolddommer? Der er ikke flere ledige pladser til forårets dommerkurser, men kunne du tænke dig at komme med på næste runde af dommeruddannelsen, så kan du kontakte Kirsten Christensen på kich@dbusjaelland.dk eller 4634 0731.

Log ind