MENU

Uddannelse til 13-15 årige trænerspirer

Giv din klubs 13-15 årige trænerassistenter værktøjer og inspiration til trænerfaget med DBU Sjællands Ung træner assistentuddannelse. 50 trænerspirer blev uddannet i 2016 og nu udbydes uddannelsen igen - men vær hurtig - der er kun 32 pladser i alt.De første 19 nyuddannede og første ungtræner-assistenter, sommeren 2016.DBU Sjælland lancerede i 2016 en ny uddannelse, der klæder klubbens unge frivillige på til at varetage "jobbet" som assistenttræner i deres klub. Uddannelsen blev varmt modtaget og over 50 13-15 årige fik værktøjer til at hjælpe dem godt i gang med trænerrollen.  

Derfor udbyder vi uddannelsen igen - men du skal være hurtig, da vi denne gang kun har plads til i alt 32 deltagere. Du kan tage uddannelsen hos Ejby IF (ved Køge) eller hos Frederikssund IK. Uddannelsen består af to moduler af 4 timer med teoretisk og praktisk undervisning, der klæder deltagerne på til varetage ”jobbet” som assistenttræner. 

Tilbagemeldingerne fra de tidligere deltageres klubber har været overvældende positiv. Klubberne modtog motiverede unge mennesker, som havde meget højt engagement i at udvikle sig selv for at blive bedre trænere. I tilgift opstod nye venskaber og erfaringsudveksling blandt de unge mennesker

Vil din/jeres klub investere i ungdommen, så book allerede nu plads til klubbens unge trænertalenter. Målgruppen for dette kursus er unge hjælpetrænere mellem 13-15 år.

Hvad følger der med at være ung træner – hjælpetræner for et fodboldhold? 
Dette kursus vil forsøge at klæde de unge 13-15-årige der virker som hjælpetrænere i klubben bedre på, til at kunne varetage ”jobbet” som assistenttræner og samtidige fastholde disse i klubben

Der arbejdes med ung trænerens rolle – og ikke så meget med øvelsesvalg.
Fokus er lagt på rollen som træner, forberedelse, vis-forklar-vis, miljø og trivsel.

Kurset går i dybden med ung trænernes egne succeshistorier og udfordringer. Det vil sige, at der tages udgangspunkt i konkrete eksempler fra egen klub. De unge skal hele tiden være aktive i undervisningen

Kurset er delt i 2 moduler.
Modul 1 omhandler bl.a. ”den gode børnetræner”, praktisk træning, miljø og trivsel samt opsamling – og modul 2 tager fat på hvad er følger med som ung træner og afsluttende gruppeopgave.

Der afsluttes med et kursusbevis og en T-shirt til hver deltager. På begge afviklinger i efteråret er der plads til 16 kursister, så hurtig tilmelding tilrådes. 

Ung træner assistentuddannelsen
Afviklingssted Datoer Tilmeldingsfrist Tilmelding 
Frederikssund IK
Stadion, Kalvøvej 9
3600 Frederikssund
Fredag 31. marts 2017
Fredag 28. april 2017
Begge dage kl. 17.00 - 21.00
23. marts 2017 Tilmeld dig her
Ejby IF Fodbold
Skovvang 1, Ejby
4623 Lille Skensved
Fredag 5. maj 2017
Fredag 9. juni 2017
Begge dage kl. 17.00 - 21.00
27. april 2017 Tilmeld dig her 

Pris
500 kroner per person.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Kirsten Christensen på mail kich@dbusjaelland.dk eller på telefon 4634 0731. 

Log ind