Bevæg dig for livet-seminar: Gør jeres fodboldklub endnu bedre!

Kom til inspirationsaften om teenagere og voksenmotionister, og få hjælp til, hvordan I kan gøre jeres fodboldklub endnu bedre og mere attraktiv for de særlige målgrupper. Seminaret er gratis for alle klubfolk og afholdes tirsdag den 28. november 2017, men du kan allerede nu tilmelde dig.


Morten Bruun er oplægsholder, når DBU København i samarbejde med Bevæg dig for livet invitere til seminar den 28. november.

Teenagere og voksenmotionister er to udfordrende målgrupper for danske sportsklubber. Derfor har det store samarbejde mellem DGI og DBU, kaldet Bevæg dig for livet – Fodbold, netop sat ekstra fokus på disse målgrupper. Målet er at fastholde teenagerne langt bedre og at tiltrække voksne motionister, som ikke traditionelt er fodboldspillere, og dette står dygtige fodboldkonsulenter klar til at hjælpe med.

Bevæg dig for livet-seminaret sætter fokus på klubbernes behov

For at sætte større fokus på hvordan fodboldkonsulenterne kan være en hjælp for netop jeres klub, arrangerer vi nu en inspirationsaften, hvor I kan høre meget mere om Bevæg dig for livet – Fodbold, indsatserne herunder og møde de konsulenter, som står på spring til at hjælpe jer.

Alle klubber i København og på resten af Sjælland er inviteret til seminaret, hvor I både vil få en masse ny information, gode eksempler og mulighed for at erfaringsudveksle og netværke. Aftenen rundes af med et spændende oplæg af Morten Bruun, som vil give konkrete eksempler og dele ud af sine erfaringer, samt fortælle om, hvor vigtigt det er at skræddersy klubbens tilbud til de unge.

Deltagelsen i seminaret er ganske gratis, og der vil være forplejning undervejs. Seminaret afholdes den 28. november 2017 og vil vare fra kl. 17:30 til kl. 21:30, det foregår i Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø.

Tilmelding
Vi håber at se rigtig mange engagerede klubfolk i form af både formænd, ungdomsformænd, trænere og andre ildsjæle til en spændende og udbytterig aften. Du kan tilmelde dig her. 
Tilmeldingsfrist er den 8. november 2017

Log ind