Danmarkshistoriens første Sjællandsmestre i M+32, M+40 og M+45 blev fundet i weekenden.

For første gang nogensinde med de nye betegnelser, afholdte DBU Sjælland i søndags Sjællandsmesterskaber i M+32, M+40 og M+45.

Hele 4 sjællandsmestre skulle findes på et solbeskinnet Rundforbi Stadion i Vedbæk i søndags. Om end der på stadion var noget færre tilskuere end senere samme aften i Parken, var der ingen tvivl om at dem der trods alt var på plads i Vedbæk blev godt underholdt.

Læs optakten her

Torpedo Vestegnen (1) vs. Stenløse BK (8), (M+32 – 1)

Torpedo Vestegnen og Stenløse BK havde sat hinanden i stævne, ikke kun for at få afgjort Sjællandsmestersskabet, men også for at finde ud af hvem af de to hold der skulle spille næste år M+32 Øst – den højeste række for Sjællandske M+32 hold.

Kampen imellem Torpedo Vestegnen og Stenløse BK, startede som lyn og torden med en scoring allerede efter 5 minutter, hvor Stenløse BK bragte sig foran. Torpedo Vestegnen svarede dog tilbage efter 22 minutter, men derefter var det som om at energien ligeså stille ebbede ud af Torpedo Vestegnen udvalgte, alt imens at Stenløse BK’s hold bare blev ved med at angribe, presse og løbe. Specielt i 2. halvleg viste Stenløse BK sig stærke, hvilket slutresultatet på 1-8 vidner om.

Værd at nævne er det at 4 af Stenløse BK’s mål blev sat ind af den tidligere divionsbomber Thomas Wagner som holdene i M+32 Øst, nu kan se frem til at få besøg af i feltet.

LSF (5) vs. Karlslunde IF (2), (M+32 – 2)

I en kamp hvor Ledøje Smørum Fodbold (LSF) endte med at trække det længste strå, var det Karlslunde IF der kunne både åbne og lukke målfesten, der bød på hele 7 mål.

Opgørets første opgør faldt efter 10 min. men der gik ikke længe med Karlslunde IF i front før at LSF havde udlignet, og inden holdene gik til pause stod den 3-1.

I midten af 2. halvleg blev kampen endegyldigt punkteret med scorinegn til 4-1 og minutter senere blev den 5-1. Med 8 minutter igen fik Karlslunde reduceret og sådan endte det. 5-2 til LSF, hvor det tabende hold startede og sluttede målfesten.

AB (1) vs. Albertslund BS 72 (2), (M+40 – 1)

I dagens tætteste opgør, var der spænding til det sidste, og efter en tæt spillet kamp kunne Albertslund tage titlen og oprykingen med en 1-2 sejr over AB.

Kampens første mål faldet efter 11 min. og det var såmænd AB der bragte sig i front. I 2. halvleg kæmpede Albertslund BS 72 sig dog tilbage o gefter 46 min. gav det pote. Ti minutter senere kom de så også foran, og da AB ikke formåede at få scoret i de sidste minutter, så endte kampen med en sejr til Albertslund BS 72.

En meget spændende og velspillet kamp, som kunne gå til begge sider med flere store chancer til begge mandskaber; men Albertslund BS 72 havde lidt mere vilje i deres spil til sidst i kampen og blev fortjent Sjællands Mester.

Stenløse BK vs. Fredensborg (UHT), M+40 – 2

Kampen blev desværre ikke afviklet da Fredensborg måtte melde forfald. Derfor kunne Stenløse BK kalde sig Sjællandsmestre 2017 uden kamp.

LSF (5) vs. Farum BK (1) (M+45)

Det var to suveræne vindere af deres pulje der i dagens sidste opgør kunne kigge over på hinanden på den modsatte side af midterlinjen.

Efter 15 min. bragte LSF sig i front, og den føring blev doblet efter 38 min. da LSF kom på 2-0. ti minutter senere blev den så 3-0. Farum BK fik dog sneget en lille smuling spænding ind i kampen da de reducerede til 1-3, men lige lidt hjalp det da LSF både puttede et mål ind til 4-1 og sidst til 5-1.

En kamp LSF styrede fra start til slut med flot spil imod et godt kæmpende Farum BK mandskab som dog fightede til det sidste imod over magten.

Tak til alle deltagere og tilskuere på dagen, og tillykke til årets Sjællandsmestre.